top banner image
 
 
 

EUs taksonomi

på ­­1-2-3!

1. januar 2022 var startskuddet for EUs taksonomi og iverksettelse av EUs strategi for å gjøre Europa til første klimanøytrale region i verden innen 2050.

Gratis webinar om taksonomi 27. januar kl. 09.00 

 

 
Dato 27.01.22
Tid 09.00 - 09.30
Pris Gratis
Sted Online

Taksonomien er et ledd i handlingsplanen for bærekraftig finans og er et system som klassifiserer og definerer hva en bærekraftig aktivitet er. Hensikten er å dirigere pengestrømmene til de bærekraftige virksomhetene og de som jobber for en grønn omstilling, og gjøre det dyrere og mer utfordrende for utslippsgigantene og de som ikke er i henhold til taksonomien.

Det vil lønne seg å være "grønn"!

Dette ser vi nærmere på i webinaret:

  • Hva er taksonomi og hvilke kriterier definerer bærekraft?
  • Hvordan påvirker taksonomien din bedrift?
  • Hvordan kan dokumentasjon av bærekraft gi gunstigere finansiering, positiv omdømmeeffekt og styrket konkurranseposisjon?

Bli kjent med EUs taksonomi på 1-2-3!

Foredragsholder

Photo of Mats Lorentsen

Mats Lorentsen

Leder for forretningsutvikling og bærekraft i Azets
Mats har solid erfaring som bedriftsrådgiver, prosjektøkonom og endringsleder, med spesialområder som finansiell- og prosjektkontroll, risikostyring og internkontroll, strategi og utviklingsprosesser, digitalisering og forbedringsarbeid.

Meld deg på

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.