Mann som holder presentasjon
 
 
 

ESRS - Bærekraft og regnskap = Åpenhet

Er dere klar for mestre en mer fremtidsrettet, dynamisk og systematisk bærekraftsrapportering? Som faktisk henger sammen med daglig drift?

Gratis webinar | 30. mai kl 09.00

Dato 30.05.24
Tid 09:00 - 09:30
Pris Gratis
Sted Online

Velkommen til vårt spennende webinar om ESRS-rapportering, der vi hjelper deg med enkel innføring, og en strategisk tilnærming for å forberede dere på fremtidens bærekraftsrapportering.

Den nye Europeiske standarden for bærekraftsrapportering ruller snart ut for en større andel selskaper. Med et vell av gamle og nye datapunkter som må rapporteres etter, er det avgjørende å bygge opp kompetansen gradvis for å håndtere og systematisere overfloden av informasjon som nå skal opp og frem i dagens lys.

Bærekraft og regnskap bygger stadig tettere broer sammen, og det er bra! Da sitter vi igjen med målbare og sammenlignbare data der finansielle aktiviteter knyttes opp mot faktisk påvirkning (både negativ og positiv), risiko og ikke nye minst muligheter! Da kan vi også lettere vise det som faktisk betyr noe i det store og hele – progresjon!

Dette webinaret guider deg gjennom essensielle trinn for å forstå og mestre ESRS-rapportering, fra innsamling til systematisering av data til fremstilling. Vi dykker ned i de mange utfordringene som følger med rapporteringsprosessen og presenterer ulike steg for å gjøre den håndterbar og til og med givende.

I dette webinaret ser vi nærmere på:

  • Overordnet om CSRD lovverket og ESRS rammeverket
  • De ulike ESG underområdene innenfor ESRS rapportering og minimumskriterier for rapportering – Hva MÅ være på plass?
  • Hvordan systematisk jobbe med dobbelt vesentlighet, verdikjededata og interresent-dialog
  • Hvordan bygge opp en stabil grunnmur for all bærekraftsrapportering

Webinaret passer for styret, ledere, ansatte og alle som arbeider direkte med bærekraftshåndtering eller rapportering.

Webinaret holdes av

Gunn Kristine Notland

Seniorrådgiver bærekraft
Gunn Kristine er erfaren innen bærekraftsrapportering, og har jobbet mye med alt fra klimaregnskap, åpenhetsloven til full ESG-rapportering, samt å systematisere og automatisere prosessen med bærekraftsrapportering.

Meld deg på

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Hvordan Azets håndterer mine persondata er beskrevet her.

* Dette feltet er obligatorisk.