Kvinne foran PC
 
 
 

Budsjett – hvordan vi planlegger for fremtiden

Hva kan du få ut av budsjettprosessen? Hvilke muligheter gir et budsjett?

Gratis webinar | Se opptaket

 

Et budsjett handler om å planlegge året som kommer og er en oppgave hvor prosessen er minst like viktig som resultatet. Når vi jobber aktivt med å sette opp et budsjett blir det et solid verktøy å styre etter.

I budsjettprosessen kan du se en rekke utfall ved å simulere konsekvensene av ulike tiltak som økt investering, reduserte kostnader eller hva en økning i salget betyr for kostnadsbildet.

Det er flere måter å bygge opp et budsjett på, og her tar vi for oss passivt med og uten innsikt, top-down og bottom up, og ser på fordeler og ulemper.

I dette webinaret ser vi nærmere på:

  • Hva er et budsjett
  • Hvilke type budsjetter finnes
  • Hvordan bygger vi et budsjett
  • Hva skal vi bruke det til
  • Hva må man ha med i et budsjett
  • Hvordan sette opp budsjett

Webinaret passer for ledere og deg som jobber med regnskap, økonomi og økonomisk analyse.

Foredragsholdere

Dag Henning Kleven

Direktør for forretningsutvikling
Dag Henning har i mange år jobbet med forretningsutvikling og vekst. Han har hatt internasjonale jobber i Sony Corp og Checkpoint System før han kom til Azets i 2014 som salgssjef. I dag leder han området Forretningsutvikling i Azets hvor han jobber tett med ulike partnere og kunder for å utvikle nye forretningsområder.

Arne Ulland

Operations Advisor
Arne har en mastergrad i finans fra NHH og solid erfaring innen finansiell analyse som tidligere aksjeanalytiker i en amerikansk investeringsbank samt for det norske crowdlendingselskapet FundingPartner. Han har også jobbet med startups i Silicon Valley og er godt kjent med både store og små selskaper. I Azets jobber han med alt fra finansiell analyse til digitalisering, produktutvikling og prosjektledelse.

Få tilgang til opptaket

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.