Kvinne som presenterer strategi
 
 
 

Hvorfor feiler HR og organisasjonsprosjekter?

Ikke la deg friste til å bestemme deg for en løsning før du faktisk forstår problemet! I dette frokostmøtet får du tips som kan hjelpe deg.

Gratis seminar | 1. juni kl. 08.30-10.00 | Digs Trondheim

Einstein sa at hvis han hadde 1 time til å løse et problem så ville han brukt 55 minutter på å forstå og definere problemet og 5 minutter på løsningen.

Alt for mange virksomheter setter i gang omfattende tiltak før de har analysert og definert det egentlige problemet. Systemer kjøpes og store prosjekter rulles ut uten å først gjøre en god analyse av HR og arbeidsprosesser, organisasjonskultur, ledelse etc. Er det da overraskende at prosjektene feiler?

I dette frokostseminaret får du innsikt i:

  • Hvorfor HR, ledere og organisasjonsprosjekter feiler 
  • Metoder og prinsipper for “LEAN administrasjon og tjenesteytelse”
  • Hva er LEAN i ledelsessammenheng?
  • Hva er rotårsaksanalyse og hvilken innsikt kan den gi?
  • Caser der vi ser på effekten av problemforståelse

Frokost serveres fra kl. 08.30.

Velkommen til frokost og faglig påfyll!

Disse møter du på seminaret

Marte Daae-Qvale Holmemo

Førsteamanuensis ved institutt for industriell økonomi og teknologiledelse, NTNU
Marte har forsket på Lean siden 2012 og ser spesielt på hvordan man utvikler godt lederskap for Lean. Marte avla sin doktoravhandling ved NTNU om innføring av Lean i offentlig sektor, hvor betydningen av ledelse er et sentralt tema. Marte har bakgrunn som organisasjons- og lederutvikler, konsulent og prosjektleder fra flere organisasjoner i privat og offentlig sektor. Marte vil dele noe av det hun har kommet frem til og reflektere rundt dette fra et akademisk ståsted opp mot dagens situasjon.

Anders Straume

Teamleder for Trondheimskontoret & Senior HR-rådgiver - Azets HR Advisory
Anders er leder for HR-konsulentvirksomheten til Azets i Trondheim. Han har master i strategisk HR og solid erfaring med organisasjonsutvikling, HR, virksomhetsutvikling og forbedringsarbeid. Han har særskilt erfaring med bygging av vekstvirksomheter og kjededrift. Fra 2016 - 2021 var han en av grunnleggerne og Chief Operating Officer for et av Norges største private helseforetak.
Hanne Stixrud

Hanne Stixrud

Senior HR-rådgiver
Hanne har en master i organisasjon og ledelse fra UiT. Hun har HR-kompetanse fra A til Å og er en dyktig HR-rådgiver med solid erfaring med prosjektledelse i tillegg til rådgivning, lederstøtte, organisasjonsutvikling og HR-system. Hanne jobber med HR-strategi, organisasjonsutvikling og endringsledelse, samt forbedring og digitalisering av HR-prosesser.

Vera Tokle

Rådgiver og oppstartsansvarlig
Vera har økonomibakgrunn fra NTNU og flere års erfaring fra både privat og offentlig regnskap. De siste 4 årene har hun jobbet som oppstartsansvarlig i Azets. Vera etterstreber alltid de beste tjenestene og løsningene, hvor sluttresultatet skal gi merverdi for kunden.

Harald Ratchje

Leder for region midt i Azets
Harald er teknologioptimist og ledelsesfilosof, som forsker i grenselandet hvor planer og teknologi møter virkelighet og mennesker. Han har erfaring fra bl.a. Forsvaret, IBM og SINTEF, og har i over 6 år ledet SMB-markedet i regionen. Utdanning fra Krigsskolen og NHH, master fra Copenhagen Business School. Kaizen!

Meld deg på

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.