Mann som går til jobb
 
 
 

Bærekrafts­rapportering på 1-2-3! Gjør deg klar for det grønne skiftet

Bærekraftsrapportering er ikke bare for de aller største virksomhetene, det gjelder oss alle! 

Gratis webinar | Se opptaket

Kom i gang med bærekraftsrapportering og styrk din konkurransekraft før det er for sent!

Ny standard for bærekraftsrapportering ble lansert 14. oktober 2021. Standarden (Nordic Sustainability Reporting Standard - NSRS) er den første som er tilpasset SMB-bedrifter, og er lansert av Nordic Accountant Federation (NAF).

Kapitalinstitusjoner etterspør informasjon om bærekraft som et resultat av EUs taksonomi og et ønske om å bli mer “grønn”. Myndigheter bruker informasjonen til å verifisere at du følger lover og føringer. Dine kunder, leverandører og ansatte ønsker også informasjon. Hvor skal du starte?

Webinaret gir en innføring i:

  • Hva er bærekraft?
  • Hva er gevinstene med bærekraftsrapportering?
  • Hvordan komme i gang med bærekraftsrapportering
  • Presentasjon av NSRS standarden med Regnskap Norge

 

Foredragsholdere

Mats Lorentsen portrett

Mats Lorentsen

Leder for forretningsutvikling og bærekraft i Azets Advisory
Mats har solid erfaring som bedriftsrådgiver, prosjektøkonom og endringsleder, med spesialområder som finansiell- og prosjektkontroll, risikostyring og internkontroll, strategi og utviklingsprosesser, digitalisering og forbedringsarbeid.

Hans Christian Ellefsen

Leder for teknologi og innovasjon i Regnskap Norge
Hans Christian er tidligere partner hos PWC og EY innen revisjon og rådgivning. Han er styreleder for Nordic Sustainability Reporting Standard, og styremedlem i regnskapsstandardstyret som utvikler standarder for regnskapsrapportering.

Få tilgang til opptaket

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.