Digital lyspære Azets Update
 
 
 

Azets Update

Av Azets | For næringslivet | Dagsaktuelle saker

Vi får besøk av kommunikasjonsdirektør konsern Randi Skagemo og direktør for bærekraft Colin Campbell i Posten Norge som snakker om deres arbeid for bærekraftig verdiskaping.

I Azets Update inviterer vi inn spennende gjester fra næringslivet og tar for oss aktuelle temaer. Sendingen er en samtale mellom dagens gjester og administrerende direktør i Azets Insight, Runar Leite. 

Bærekraftig verdiskaping med Posten Norge

Posten har blitt kåret til bransjens mest bærekraftige merkevare og er et av få norske selskaper som har redusert sine utslipp i tråd med Paris-avtalen.

Hvordan jobber et av Norges største selskaper med bærekraft for å oppnå konkrete resultater?

I denne utgaven av Azets Update blir vi kjent med Posten Norge og deres arbeid med bærekraftig verdiskaping og bærekraftsrapportering. Vi får blant annet høre mer om deres ambisiøse klimamålsetninger, og hvordan de jobber for sosial ansvarlighet og langsiktig verdiskaping. Vi tar også en prat om deres integrerte årsrapport for 2021 for å høre om fremgangsmåte, erfaringer og bruk av ulike rammeverk for bærekraftsrapportering.

Webinaret ble avholdt 31. mai 2022.

Colin Campbell

Direktør for bærekraft i Posten og Bring

Randi Bjerkeland Skagemo

Kommunikasjonsdirektør konsern i Posten Norge AS

Runar Leite

Administrerende direktør i Azets Insight

Få tilgang til opptaket

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.