top banner image
 
 
 

Slik bruker du arbeidstiden til virksomhetens beste

Har dere varierende behov for arbeidskraft i løpet av et år? Benytter dere timelister i egenlagd excel-fil? Har dere kontroll på deres bruk av overtid - og hvilke muligheter for besparelser som finnes innenfor lovverket?

Gratis webinar | Se video

Dere har kanskje et varierende behov for ansatte i løpet av et år? Mange virksomheter driver i bransjer der sesonger gjør store utslag, eller der arbeidsmengder varierer av andre årsaker. En rekke ledere kjenner ikke til hvilke muligheter som finnes for gjennomsnittsberegning av arbeidstid, avtalte unntak fra arbeidstidsregler og gevinster ved bruk av tidsregistreringssystem. 

I dette nettkurset vil vi gi deg en god innføring i hvilke muligheter som finnes for tilpasning av arbeidstiden hos dere, både hva som er lov i følge lovverket og noen tips til hva som kan være lurt. En avtale om gjennomsnittsberegning kan redusere overtidskostnader betraktelig.

Den første halvtimen vil vi se på:

  • De ulike gjennomsnittsberegninger av den alminnelige arbeidstiden

  • Bruk av overtid

  • Avtale om unntak fra arbeidstidsreglene

  • Arbeidstidsregler generelt

  • En kort introduksjon til workforce management systemet Quinyx

Påfølgende halvtime vil være en demonstrasjon av Quinyx for de som ønsker dette. Quinyx Workforce Management er et tidsregistreringssystem der arbeidet med vaktplanlegging, oppfølging av tid og kommunikasjon er digitalisert og mobilbasert. Systemet øker produktiviteten ved å spare tid og penger.

Kurset er tilpasset ledere som har et personalansvar, fra team- og mellomledere til toppledere.

Få tilgang til opptaket

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.