Illustrasjon som viser kunstig intelligens
 
 
 

AI, AI, AI - Lederens rolle ved ansvarlig bruk av AI

Hvordan utnytte potensialet i AI uten å gå i fellene rundt?

Gratis frokostmøte i Bergen | 13. juni kl. 08:30 - 10:00

Vi kjenner og bruker Copilot og AI-tjenester, men det viktigste vi vil hjelpe deg til å forstå er hvordan du kan utnytte AI uten å være redd for å gå på tvers av vanskelige temaer som etikk og personvern. Samtidig er det viktig at du bruker AI på en strategisk og relevant måte som gir deg og dine kunder noe nyttig og øker mulighet for gevinstrealisering. 

I Global Risk Report 2017 betegner World Economic Forum kunstig intelligens som en av de fremvoksende teknologiene med størst nytteverdi, men også med størst skadepotensial.

I dette frokostmøtet ser vi nærmere på:

  • Hvordan møte AI når det kommer til kompetanse, usikkerhet rundt økonomiske gevinster, og bekymringer knyttet til etikk og personvern.
  • Ikke la bruk av AI være et rent teknologivalg, du skal lage tjenester og produkter som kundene dine trenger
  • AI kan endre hvordan bedriften din arbeider, hør hvordan strategiene dine kan lykkes når du tar i bruk AI stegvis og strategisk
  • Et bevisst forhold til gevinstrealisering vil gjøre det enklere å prioritere hvordan du skal utnytte AI

Frokostmøtet passer for ledere, designere, endringsledere, CDO, kommunikatører, og alle som er opptatt av å styrke sin kompetanse innenfor teknologi og organisasjonens kompetansebase.

Program

08.30 - Dørene åpnes for bakst og kaffe

09.00 - Velkommen til Azets Consulting
v/Bård Strøm, leder Transformation, digitalisation and strategy

09.10 - Hvorfor skal du bry deg om AI
v/ Håvard Arntsen, fagdirektør Design

09.25 - Skru opp tempo med ansvarlig AI
v/Håkon Backus Erichsen, AI-ekspert

09.40 - Ledelsens ansvar ved bruk av AI
v/Bård Strøm leder transformation, digitalisation and strategy 

09.50 -  Spørsmål og diskusjon

Frokostmøtet holdes av

Håvard Arntsen

Fagdirektør design i Azets Consulting
Som tjenestedesigner og design lead med store kunder og komplekse virksomheter, arbeider Håvard med å utvikle og omstrukturere digitale tjenester. Han har alltid fokus på brukeropplevelse og å løse sluttbrukerbehov som sikrer dokumenterbare gevinster.

Bård Strøm

Head of Transformation, Digitalization & Strategy
Bård har omfattende kompetanse innen teknologiledelse, digital forretningsutvikling og strategi på tvers av ulike bransjer. På C-level nivå og i styrer har Bård utviklet strategier og truffet strategiske beslutninger knyttet til digitalisering og teknologi. Han deler også sin ekspertise som foredragsholder og kursholder, med fokus på hvordan man kan skape og utnytte verdier gjennom digitalisering.

Håkon Backus Erichsen

Konsulent
Håkon har mastergrad i digital ledelse og business analytics. Hans utdannelse har gitt han den tekniske og metodiske kompetansen som kreves for å støtte ledere og lede virksomheter under digital endring. Håkon har dedikert seg til å utforske og utvikle strategier for hvordan organisasjoner kan implementere ansvarlig AI på en suksessfull måte.

Meld deg på

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Hvordan Azets håndterer mine persondata er beskrevet her.

* Dette feltet er obligatorisk.