Azets nettsider bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeroppevelse på våre nettsider. Besøk vår side om personvern og informasjonskapsler for mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du slår dem av.
OK

Fremtidens bygg - bærekraft, styring og kontroll

31. mai inviterer Magnus Legal og Azets til EiendomsForum i Trondheim. Vi holder deg oppdatert med aktuelle nyheter og lovendringer som har betydning for eiendomsbransjen.

 
 
 

Eiendomsforum Trondheim

Dato::
31.mai
Tid:
11.00 - 13.00
Hvor:
Trondheim
Type:
Seminar
Informasjon:
EiendomsForum

Fremtidens bygg

Vi ønsker velkommen til et spennende EiendomsForum med tema Fremtidens bygg. Innovative løsninger kan gi besparelser - både økonomiske og miljømessige. Hvilke muligheter ligger i sirkulær økonomi? Hvordan kan du benytte ny teknologi i ditt prosjekt? Og vil styring og kontroll i fremtidens bygg by på personvernutfordringer?

Program

11.00-11.10 Ankomst og mingling

11.10-11.30 Innovasjon Norge v/ Bergny Irene Dahl

Sirkulær økonomi, en megatrend. Der hvor man før hadde som mål å minimere risiko og maksimere profitt, er det mange som mener at bærekraftig drift og utvikling er det nye. Men er det egentlig noen motsetning?

11.30-12.00 IWMAC v/ Marius Bremseth

Presentasjon av system, verktøy og digital plattform for sentral overvåkning og kontroll av tekniske anlegg i eksisterende bygg og nybygg. Vi ser på mulighetene i et bærekraftig perspektiv.

12.00-12.30 Magnus Legal v/ Andreas Hennyng

De kontroll- og styringsmuligheter som finnes i fremtidens bygg kan ha en side mot personvern. Advokat Hennyng vil gi oss en kort innføring i GDPR og se på om dette påvirker bransjen.

Praktisk informasjon

Seminaret er uforpliktende og gratis. Det blir servert varm lunsj etter seminaret.

Dato: 31. mai 2018
Tid: 11.00–13.00
Sted: Kvilhaugen Gård

Påmelding innen 30. mai

Påmelding

 

Ja, jeg aksepterer at Azets og Magnus Legal behandler mine opplysninger som beskrevet her og at Azets sender relevant informasjon basert på mine interesser.
Azets