Lønnsom utnyttelse av bygg og materialer med Life Cycle Assessment

4. okt inviterer Magnus Legal og Azets til EiendomsForum i Trondheim. Vi holder deg oppdatert med aktuelle nyheter og lovendringer som har betydning for eiendomsbransjen.

 

Fremtidens bygg

Vi ønsker velkommen til et spennende EiendomsForum med flere aktuelle tema. Seniorforsker Håvard Bergsdal fra SINTEF gir en innføring i Life Cycle Assessment og vi ser på reglene for tilbakelevering av utleielokaler. Assetti vil også være tilstede og presentere sitt system for administrasjon av eiendomsporteføljer.

Program

11.00-11.10 Ankomst og mingling

11.10-11.40 Life Cycle Assessment v/ seniorforsker Håvard
Bergsdal fra SINTEF

Vi ser på hvordan livssyklusanalyse bidrar til bærekraftig og lønnsom utnyttelse av bygg og materialer. Gjennomgang med konkrete eksempler.

11.40-12.00 Presentasjon av Assetti

The One Application to rule them all? Et blikk på dette verktøyet for administrasjon og innsikt om eiendoms- porteføljen.

12.00-12.30 Tilbakelevering av lokaler v/ advokat Laila
Kristjansson i Magnus Legal

Leietakere har en vedlikeholdsplikt, og som utleier kan man posisjonere seg så man slipper å bære kostnadene ved istandsetting av lokalene/ boligen. Vi ser på lovverket, standardavtalene og eksempler fra rettspraksis.

Praktisk informasjon

Seminaret er uforpliktende og gratis. Det blir servert varm lunsj etter seminaret.

Dato: 4. oktober 2018
Tid: 11.00–13.00
Sted: Kvilhaugen Gård

Påmelding innen 3. oktober

Påmelding

 

Ja, jeg aksepterer at Azets og Magnus Legal behandler mine opplysninger som beskrevet her og at Azets sender relevant informasjon basert på mine interesser.
Azets

Eiendomsforum Trondheim

Dato:: 04.okt
Tid: 11.00 - 13.00
Hvor: Trondheim
Type: EiendomsForum
Model.NoteHeadline: EiendomsForum