Rekrutteringsbyrå vestfold telemark bilde
 
 
 

Rekruttering og utleie av fagspesialister og ledere - Vestfold Telemark

Vi har spesialisert oss på økonomer, IT-konsulenter og ingeniører og bistår også ved andre behov. Våre rekrutteringsbyråer i Sandefjord og Larvik leverer sine tjenester i Vestfold og Telemark.

 Ta kontakt

Rekruttering og utleie av ledere og fagspesialister
Azets har rekruttert ledere og fagspesialister siden 2001 og gjennomfører anslagsvis 500 rekrutteringer til faste og midlertidige stillinger hvert år. Vi jobber både med utlyste stillinger og lukkede søk (search/headhunting). Våre prosesser er kvalitetssikret etter ISO9001:2015.
Tett på både digitalt og lokalt
Vi er lokalisert i både Sandefjord og Larvik og leverer tjenester i hele Vestfold og Telemark. Vår brede kontaktflate og gode kjennskap til det lokale arbeidsmarkedet sørger for god tilgang til aktuelle kandidater. Vi er organisert i en nasjonal matrise slik at du får tilgang på den best egnede rådgiveren for ditt behov uavhengig av lokasjon - vi jobber digitalt og lokalt.
Din rådgiver
Ekspertisen er aldri langt unna når du trenger den. Hos oss møter du rådgivere som er spesialisert innen rekrutteringsfaget og har en høy faglig integritet. De er DNV-sertifiserte rekrutterere og har sertifisering på godkjente evne- og personlighetstester. Du kan trygt overlate rekruttering av din nye kollega til oss! Besøk oss i Larvik og Sandefjord

Om rekrutteringskontorene i Vestfold og Telemark

Ved vår avdelinger i Vestfold og Telemark bistår våre erfarne rådgivere deg. Våre rådgivere kjenner det lokale arbeidsmarkedet og næringslivet meget godt etter mange års erfaring med rekruttering og utleie for våre lokale kunder. Avdelingen ble opprettet i 2002.

Vi kan treffes på våre kontorer i Sandefjord og Larvik og sitter samlokalisert med flere lokale bedrifter.

Rekrutteringsbyrået Azets People har en hyggelig og imøtekommende tilnærming til mennesker og velger å tro at vi får frem det beste i folk.

Velkommen til våre rekrutteringsbyråer i Sandefjord og Larvik!

Stine Stølen
Avdelingsleder
Stine Stølen

Stine har lang erfaring som rekrutteringsrådgiver innen IT, administrasjon og økonomi. Hun har spisskompetanse innen engineering og IT, og jobber mye med søk. Stine er DNV sertifisert rekrutterer.

Stine Nathalie Stølen
Avdelingsleder/senior rekrutteringsrådgiver - stine.stolen@azets.com

Ingers hovedområder er å rekruttere innen IT, økonomi, marked og andre administrative funksjoner. I tillegg har hun mange oppdrag innen olje- og offshorebransjen. Inger er født og oppvokst i Sandefjord, med utdanning fra BI og med bred jobberfaring fra flere bransjer.

Inger Dodwell Bettum
Senior rekrutteringsrådgiver - inger.bettum@azets.com

Kontaktinformasjon Sandefjord

Adresse
Thorøyaveien 21, 3209 Sandefjord
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Dette hjelper vi bedriften din med

Kontakt oss gjerne

Ønsker du en uforpliktende prat med vårt rekrutteringsbyrå i Vestfold? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid. 

Telefon
Åpningstider
08:00 - 16: 00 hverdager

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Lokale rekrutteringskontorer

Våre rekrutteringsrådgivere jobber med vikarer og rekruttering til faste stillinger over hele landet. Vi har kontorer i følgende byer.