Skjem med skybasert lønnstjeneste
 
 
 

Ny skybasert lønnstjeneste for små virksomheter

Endelig får mindre bedrifter tilgang til det siste innen teknologi og samtidig hjelp til lønnsoppgavene av våre fageksperter til en fast lav pris. 

Se for deg den dagen du opplever å fylle ut reiseregningen fra mobilen med enkle klikk, og minuttet etter får et varsel om at den er godkjent av leder. Er det da fristende å gå tilbake til excel-ark og kvitteringsbunker? Nei, gode opplevelser er ekstremt vanedannende og kravene til mobilitet, fleksibilitet og enkelhet gjør at etterspørselen for skybaserte lønnstjenester øker. Og nå har de endelig blitt tilgjengelige for flere.

Azets opplever stadig større interesse for spesielt ett lønnsystem, Visma.net Payroll. Tidligere har det kun vært solgt til bedrifter som har egen lønnsavdeling. Nå kombinerer vi lønnssystemet med våre profesjonelle lønnstjenester, og priser denne pakken på en slik måte at mindre bedrifter uten egen lønnsavdeling får et komplett tilbud til en fast lav pris per måned.

En kompetent rådgiver

I Azets er vi opptatt av å være et steg foran og prøve ut ny teknologi som kan skape verdi for våre kunder. Samtidig har vi landets ledende fagmiljø innen lønn og HR. Det er lenge siden vi brukte eller solgte systemer der manuelle oppgaver stjeler tid som kunne vært brukt på andre arbeidsoppgaver eller til rådgivning på lønn og HRM fra våre konsulenter.

En skal føle seg trygg når man søker råd rundt lønn og HR. Det er et stort og komplekst fagområde, og det finnes mange ulike systemer til ulike behov. Hos oss kan du som kunde være trygg på at vi kan begge deler

Eline Danbolt, produktdirektør lønn & HR i Azets.

 

Systemet Visma.net Payroll

Visma.net Payroll forenkler og automatiserer hverdagen til ledere og ansatte, og gir full kontroll på interne prosesser som timeføring, fravær og utlegg. Kravet til mobilitet er elegant løst med app for leder og ansatte. I tillegg trenger du ikke bekymre deg for oppgraderinger, disse skjer automatisk, helt uten at du merker det. Du har derfor alltid tilgang på et system, fra hvor som helst, som alltid er siste versjon.

Den nye tjenesten: Skybasert lønnstjeneste til fast lav pris

Nå som Visma.net Payroll finnes som byråversjon, ønsker vi å hjelpe flere av bedriftene i Norge. Vi tilbyr nå en lønnstjeneste som inkluderer både skytjenester og lønnstjenester til en fast lav pris per måned. På den måten kan vi endelig gi mindre bedrifter tilgang til det siste innen teknologi og få hjelp til lønnsoppgavene av våre fageksperter - alt dette til en konkurransedyktig pris. 

Tilbudet sikrer  at lønnstjenester med alt fra ajourhold av ansatt- og lønnsdata til rapportering og betaling av skatt og arbeidsgiveravgift, blir håndtert til riktig tid og på riktig måte av oss. Samtidig er systemet automatisert, med full integrering, og tilrettelagt for samarbeid mellom leder, ansatte og regnskapsfører.

Hvordan komme i gang

Når en kunde takker ja til tilbudet, skjer følgende: Først har kunden og en av våre konsulenter et oppstartsmøte, der vi nøye kartlegger kundens behov og får tilgang til relevant data. Deretter kan kunde slappe av, mens vi sørger for oppsett og opplæring av de ansatte. Dette tar gjennomsnittlig en arbeidsdag. 

Det brukervennlige og intuitive grensesnittet, gjør at systemet er enkelt å lære. 

En løsning laget for brukernes fremtid

Visma.net Payroll er en skyløsning som utvikles kontinuerlig. Hittil har det vært rundt 50 releaser på løsningen per måned, så man sitter alltid på det siste innen teknologiske nyvinninger.

Som Visma-partner tar vi med oss våre kunders tilbakemeldinger til Visma. Resultatet blir et stadig forbedret system for våre kunder 

Med over 50 kontorer rundt omkring i Norge, kommer vi tett på hver enkelt kunde. Samtidig har vi gjennomarbeidede rutiner og tilgang på mye kompetanse gjennom tett samarbeid mellom alle kontorene. 

Nå som Visma.net Payroll og lønnstilbudet vårt rundt dette er klart, gleder vi oss til å hjelpe mindre bedrifter til å effektivisere hverdagen gjennom dette gode systemet med enkelt og brukervennlig grensesnitt

Avslutter Eline med.

Les mer om lønnstjenesten og mulighetene her