Lønn

Lang erfaring, spisskompetanse og smart teknologi. Lønnstjenester, outsourcing og rådgivning til alle typer bedrifter.

Få hjelp i dag

 
 
 

Lønn skal håndteres riktig

Dersom det ikke gjør det, kan det få store konsekvenser for mange mennesker. Med lover og regler som til stadighet endrer seg og systemer som oppdateres fortløpende, er det godt å kunne spille på lag med en partner som er oppdatert og har solid erfaring gjennom mange års håndtering av en rekke selskaper liten som stor. Vær trygg på å få gode tjenester ved å bruk Azets på oppgaver relatert til lønn til dine ansatte.

Våre tjenester

Outsourcing lønn

Overfør oppgavene til oss. Enten din bedrift er en mindre eller større virksomhet, har vi kompetansen og systemene som gir en trygg og effektiv lønnstjeneste. 

Lei inn en lønningssjef

Bedriften har kanskje egen lønnsavdeling og trenger hjelp for en kortere eller lengre perioder. Lei inn en kompetent medarbeider fra Azets som er tilknyttet et stort lønnsmiljø. Våre ansatte kan jobbe på mange ulike systemer. 

Expats og inpats

Mange norske selskaper har både ansatte som jobber ute i verden og ansetter folk fra andre land som jobber i Norge. Det følger mye arbeid med slike løsninger. Vi kan hjelpe både bedriften og de ansatte slik at dette blir gjort på riktig måte i forhold til skatt og papirarbeid.

Expats ►                            Inpats ►

"Tidligere tok det gjerne ti dager før de etterspurte rapportene fra regnskapsbyrået var på plass. Nå har vi rapporter og tall tilgjengelige i systemene våre, til enhver tid.”

Harald Berger, adminstrerende direktør i Bølgen & Moi

«Alle har en Supermann i seg. Som leder har du fått et dedikert ansvar for å løfte fram den enkeltes potensial. Virksomheter med ledere som klarer dette vil være de mest lønnsomme.»  

Ingrid Kristin Fagerli Viken, Head of Development - Advisory

Interesse
Ja, jeg aksepterer at Azets behandler mine opplysninger som beskrevet her og at Azets sender relevant informasjon basert på mine interesser.

Kontakt oss

- for tilbud og mer informasjon innen lønn og HR

Ring 40 10 40 18

Åpningstider
08.00 - 19.00 mandag-torsdag
08.00 - 16.00 fredag 

eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

Kontakt for hjelp til lønn og HR