AgroSmart Logo

Hva er AgroSmart?

AgroSmart er et samarbeid mellom TINE og Azets der selskapene er foretrukne partnere for hverandre opp mot melkebønder. TINE leverer driftsrådgivning overfor driften mens Azets leverer regskapsføring. Med ypperlige digitale løsninger får bøndene neste generasjons regnskaspføring sammen med profesjonell rådgivning tilpasset primærnæringen.

Regnskap fra A til Å hos Azets 

Regnskapstjenester og lønnsadministrasjon skreddersydd for landbruksnæringen. Du blir tilknyttet regnskapsfører med stor forståelse for primærnæringen.

Ved å knytte deg til våre tjenester, får du tilgang til portalen CoZone. Fakturaene godkjennes digitalt. Gjennom portalen kan du sende inn grunnlag, godkjenne dokumenter for regnskap og lønn og ta ut ulike rapporter. Gjennom portalen er det enkelt å samarbeide med din regnskapsfører og lønnskonsulent. 

Som din regnskapsleverandør, vil Azets gjøre de formelle årsavslutningene og rapporteringene.

Les om Azets tilbud

Rådgivning fra TINE

TINE tilbyr bred rådgivning til melkeprodusenter. Ved hjelp av verktøyet TINE Mjølkonomi® tar de for seg melkebønders produksjon  og gir en fullstending oversikt med grafiske fremstillinger. 

TINE Rådgivning samarbeider tett med regnskapsfører i Azets for å få frem det store bildet i gårdsdriften. Dette blir gjort ved å kombinere data fra gårdsregnskapet og produksjonsdata (Kukontrollen).

Les mer om TINE rådgivning

Agrosmart mobifaktura

Kom i gang nå

- for tilbud og mer informasjon og tilbud på AgroSmart

Ring 40 10 40 18  eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Kontaktinfo Azets
azets.no
Kundesenter: 40 10 40 18

Azets logo

Kontaktinfo TINE
medlem.tine.no
Medlemssenter: 51 37 15 00

Tine logo