Due dilligence rapport med forstørrelsesglass
 
 
 

Bærekraft/ESG Due Diligence

Med tanke på bærekraft og ESG, gir vi deg innsikt gjennom due diligence. Ta de riktige grepene nå for å være rustet for morgendagen! Vit hvilke lover og regler som gjelder for din bedrift og dine samarbeidspartnere!

Bærekraft Due dilligence - kom i gang

checklist-pen-kontroll

Kontroll og etterlevelse

Få kontroll på gjeldende lovverk i henhold til norsk lov og andre områder som gjelder din virksomhet for enklere oversikt og etterlevelse.

binoculars innsikr

Innsikt

Bli oppdatert og kjent med hva som kan komme av nye justeringer i lovverk og/eller reguleringer som kan berøre din bransje. Bruk innsikten til å komme i  posisjon til å forberede deg og din bedrift. 

graph-bar-increase

Verdiskapning

Ved å ha kontroll og innsikt er du bedre rustet til å gjøre strategiske beslutninger som kan skape verdi for din virksomhet. Vi bistår med å koble lover og reguleringer til verdiskapende muligheter!

ESG/Bærekraft Due Diligence – det gjelder å vite, ikke tro!

Er du trygg på hvilke lover som gjelder for din virksomhet? Vet du hva du må rapportere eller uttale deg om gjennom årsregnskap eller bærekraftsrapport? Og har du innsikt i nye lover og regulativer som kommer? Vi i Azets kan hjelpe deg med dette ved å gjennomføre en ESG/bærekraft Due Diligence for å kartlegge hva som gjelder for din bedrift! Det lønner seg å vite!

  • Oversikt gjeldende lovverk
  • Klassifisering mot EU's taksonomi
  • Innsikt i lovverkets utvikling
  • Mulighetene for verdiskapning

"Få oversikten og legg en god plan for bærekraft sammen med våre rådgivere."

Mats Lorentsen
Head of Advisory, Business Development & Sustainability

Kontakt oss for hjelp

Ring 40 10 40 18 eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

Rådgivning og system for bedrifter:

  • Bærekraft
  • Klimaregnskap på 1-2-3
  • Leverandøroppfølging i forhold til åpenhetsloven

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.