top banner image
 
 
 

CoZone Employee oppgraderes

CoZone Employee vil bli oppdatert med nytt design og oppgraderte funksjoner - slik at du kan skreddersy og tilpasse oppsettet best mulig for din bedrift.

CoZone Employee - nytt design og bedre funksjoner

Vi er glade for å kunne presentere en ny og bedre versjon av HR-verktøyet vårt for time- og fraværsregistrering, CoZone Employee. 

I denne oppdateringen introduserer vi et helt nytt design i tillegg til den nye funksjonen, fleksibel timeføring, som betyr at timeføringsperioden ikke lenger behøver å vare fra begynnelsen til slutten av måneden. Den kan nå ha nesten hvilken som helst varighet og kan tilpasses ditt selskaps behov.

Hvis du ønsker vite mer om hvordan denne nye funksjonen kan være med å optimalisere timeføringen i din bedrift, hjelper vi deg mer enn gjerne med å finne den beste løsningen. Ta kontakt, så hjelper vi deg. 

window-application-7.svg

Nytt utseende på timeføringen, periodetransaksjoner og godkjenning av timeføringen.

hourglass-1.svg

Definer akkurat lengden på timeføringsperioden som passer bedriften din best.

mobile-phone-setting.svg

En app vil være tilgjengelig for alle brukere av CoZone Employee

 

 

I Azets er vi opptatt av å finne de beste løsningene som gir mest mulig verdi for selskapet ditt. Bakgrunnen for at vi har satset fullt på å forbedre funksjonaliteten i CoZone Employee, er de verdifulle tilbakemeldingene vi får fra kundene våre. Ikke alle selskaper ønsker å rapportere timene fra månedens begynnelse til slutt, og vi har forstått at det er behov for enda mer fleksibilitet knyttet til timeføringsperioder. Derfor er vi glade for å kunne fortelle at endelig er denne muligheten tilgjengelig - klar for å gjøre arbeidshverdagen din enda lettere. Vi lover at CoZone Employee vil oppleves som bedre, være enklere å bruke og tilrettelegge for de beste tilpasningene til din bedrift. 

CoZone employee timeføring

Hva er nytt?

Du vil legge merke til mange endringer i hvordan CoZone Employee ser ut, i tillegg til noen forbedrede funksjoner. Her er noen av de mange nye funksjonene du vil finne i CoZone Employee:

Hvem er endringene i CoZone Employee tilgjengelig for?

Forbedringene vil være tilgjengelig for alle kunder som bruker CoZone Employee. Hvis du ønsker å se hvordan denne funksjonen kan forbedre rapporteringsstrukturen, kan du kontakte konsulenten deres i Azets for å komme i gang.

Når vil endringene gjøres?

For eksisterende kunder vil endringene bli gjort i oktober. For nyetablerte kunder vil funksjonene være tilgjengelige allerede nå.

Vil det være nedetid på grunn av disse endringene?

Vi har som mål å implementere alle disse endringene uten nedetid, og ønsker ingen årsaker til unødvendige forsinkelser. Kunder vil bli flyttet til det nye systemet i grupper for å sikre at vi er forberedt på å håndtere eventuelle uforutsette utfordringer. Alle endringene er grundig testet og har blitt brukt i produksjon i flere måneder.

Kan jeg bruke CoZone Employee på mobilen min?

CoZone Employee er laget for å være responsiv og vil tilpasse seg forskjellige skjermstørrelser. For å få den optimale opplevelsen på mobile enheter, anbefaler vi deg å laste ned vår nylig oppdaterte CoZone Employee-app, tilgjengelig for både iOS og Android.

Skal det komme flere endringer i CoZone Employee?

Vi er jobber hele tiden med utvikling av applikasjonen. Mange av seksjonene i applikasjonen er ennå ikke oppgradert til vårt nye design og forventes å få oppgradering i fremtiden. Du vil få muligheten til å gi oss tilbakemelding gjennom en tilbakemeldingsundersøkelse som vil være tilgjengelig for deg inne i systemet.

Hva om jeg bare mottar lønnsslippene mine gjennom CoZone Emplyee?

Foreløpig vil du ikke se noen endringer og kan fortsette å bruke applikasjonen som du gjorde før. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du er interessert i timeføring gjennom CoZone Employee.