top banner image
 
 
 

CoZone Employee oppgraderes

CoZone Employee vil bli oppdatert med nytt design og oppgraderte funksjoner - slik at du kan skreddersy og tilpasse oppsettet best mulig for din bedrift.

CoZone Employee - nytt design og bedre funksjoner

Vi er glade for å kunne presentere en ny og bedre versjon av HR-verktøyet vårt for time- og fraværsregistrering, CoZone Employee. 

I denne oppdateringen introduserer vi et helt nytt design i tillegg til den nye funksjonen, fleksibel timeføring, som betyr at timeføringsperioden ikke lenger behøver å vare fra begynnelsen til slutten av måneden. Den kan nå ha nesten hvilken som helst varighet og kan tilpasses ditt selskaps behov.

Hvis du ønsker vite mer om hvordan denne nye funksjonen kan være med å optimalisere timeføringen i din bedrift, hjelper vi deg mer enn gjerne med å finne den beste løsningen. Ta kontakt, så hjelper vi deg. 

malerpensel Nytt utseende

Nytt utseende på timeføringen, periodetransaksjoner og godkjenning av timeføringen.

timeglass timeføring

Definer akkurat lengden på timeføringsperioden som passer bedriften din best.

mobil download app

En app vil være tilgjengelig for alle brukere av CoZone Employee

 

I Azets er vi opptatt av å finne de beste løsningene som gir mest mulig verdi for selskapet ditt. Bakgrunnen for at vi har satset fullt på å forbedre funksjonaliteten i CoZone Employee, er de verdifulle tilbakemeldingene vi får fra kundene våre. Ikke alle selskaper ønsker å rapportere timene fra månedens begynnelse til slutt, og vi har forstått at det er behov for enda mer fleksibilitet knyttet til timeføringsperioder. Derfor er vi glade for å kunne fortelle at endelig er denne muligheten tilgjengelig - klar for å gjøre arbeidshverdagen din enda lettere. Vi lover at CoZone Employee vil oppleves som bedre, være enklere å bruke og tilrettelegge for de beste tilpasningene til din bedrift. 

CoZone employee timeføring

Hva er nytt?

Du vil legge merke til mange endringer i hvordan CoZone Employee ser ut, i tillegg til noen forbedrede funksjoner. Her er noen av de mange nye funksjonene du vil finne i CoZone Employee: