Azets regnskap og lønn - spart tid - mann med mobil
 
 
 

Hva er du best på? Spar tid

Ikke bruk din verdifulle tid på noe annet enn det du er best på. I Azets er vi best på regnskap, lønn og HR - Finn ut mer om hvordan Azets kan tilføre selskapet ditt verdi.

Start med en samtale 

 

Full kontroll hele tiden

Brukervennlig teknologi og kompetanse gjør at du slipper å bruke masse tid på regnskap, lønn og HR - men likevel har god oversikt og full kontroll hele tiden. Dette gjør at du får mer tid til å skape verdier for virksomheten din. 

Azets kan enkelt og effektivt løse dine behov. Vi er der når du trenger oss. 

Regnskap

Personlig regnskapsfører eller regnskapsfører på nett for bedrifter av alle størrelser. Vi har et stort spenn i våre tjenester, fra skreddersydde løsninger med dedikerte regnskapsførere og økonomiske rådgivere til en enklere pakkeløsning med regnskapsfører på nett til fastpris. 

Finn din regnskapstjeneste

Lønn og HR

Vi har spisskompetanse og smart teknologi innenfor lønn og HR. Hos oss kan du få tilgang til et eget team med lønnskonsulenter og personalansvarlige, som gjør at du ikke trenger å bekymre deg for sykefravær, ferie eller personalutskiftninger. Det er trygt og effektivt å la Azets ta lønnsoppgavene.

Se våre lønnstjenester

Kort om Azets

Azets er et teknologidrevet kunnskapshus med røtter i Norden. Vi tilbyr fleksible finansielle og administrative tjenester til et bredt spekter av bedrifter. Gjennom data, teknologi og innsikt, tilfører vi mer verdi til kundene våre.
  • 80+ kontorer i Norden
  • Over 3.200 ansatte
  • Over 22.000 kunder

Kontakt oss gjerne for en prat om regnskap, lønn og HR

Ring oss også gjerne på telefon: 40 10 40 18

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.