Godkjenne timelister mobil
 
 
 

La lønnskjøringen gå som en drøm

Teknologien og tjenestene som gjør lønnskjøringene smertefrie.

Finn riktig løsning for bedriften

Fases lønnsystemet ditt ut, eller mangler du lønnsressurser i bedriften?

Mange selskaper må bytte lønnssystem, enten fordi systemet de bruker fases ut eller at selskapet må ha nye funksjoner da det er endringer i organisasjonen. Det finnes ulike løsninger for bedriftene, fra å leie eget skysystem eller sette bort oppgavene til en ekstern part.

Azets bistår uansett. Er du ute etter et oppdatert skybasert lønnssystem, integrasjoner mot andre systemer eller full outsourcing av oppgavene?

Finn riktig løsning

Synkronisering piler

Systemer som snakker sammen

Alle våre løsninger vil du kunne bruke sømløst med eksisterende systemer eller andre systemer som optimaliserer ny løsning.

kompatibel flere enheter

Ulike løsninger fleksibelt og sømløst

Uansett størrelse og bransje finner vi en løsning som passer.

kompetanse flere folk

Høy kompetanse innen lønn

Vårt erfarne team har lang erfaring innen lønnsområdet og kan hjelpe deg med alle dine behov.

Ulike løsninger 

Outsourcing

Hjelp til lønnskjøringen. Få tilgang til et stort fagmiljø og vær trygg på at riktig lønn blir levert til rett tid med lønnstjenester fra Azets.

Skybasert lønnssystem

Ulike løsninger med integrasjoner som passer bedriften. Få hjelp til å finne beste systemet for din bedrift og din bransje.

En god kombinasjon

Slå to fluer i en smekk ved å ha tilgang til systemet slik at ansatte og leder gjør mye av jobben. Azets sine lønnskonsulenter tar selve lønnskjøringen, klargjør for utbetaling av lønn og rapportering til myndighetene.

lønnshåndtering

Sikre og effektive løsninger

Tilgjengelig kompetanse på ulike lønnsløsninger

Som både tjeneste- og programvareleverandør innen økonomi, lønn og HR har Azets en unik kompetanse på lønn- og HR-prosesser. Vi har også en betydelig innsikt i hvordan lønn- og HR-systemer fungerer i seg selv og som støttesystem for økonomi, lønn og HR. Hver eneste måned håndterer en av våre systemer eller våre lønnskonsulenter mer enn 260.000 lønnsslipper i Norden til ulike virksomheter og bransjer.

Du vil til enhver tid ha tilgang til en superbruker av systemene som er kjøpt gjennom Azets. En person som hjelper deg i ulike prosesser som oppstart, eventuelle tilpasninger og løpende oppfølging. 

Ring oss gjerne, eller fyll i skjemaet under, så finner vi den beste løsningen for deg.

Børge Federley
Salgssjef Lønn & HR

Ta kontakt for løsning og priser

Du kan også ringe oss på telefon 40 10 40 18 

Åpningstider er kl 08.00 - 16.00 hverdager mandag - fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Guide - slik kan du optimalisere lønnsfunksjonen

Azets har lang erfaring med å optimalisere lønnsfunksjonen for bedrifter. Vi har gjennomført utallige prosjekter på dette området.
Optimalisering lønnsfunksjonen - last ned guide download icon