Karriere i Azets: Preethi Rasmussen

Navn: Preethi Rasmussen

Stilling: Teamleder

Arbeidssted: Oslo

Preethi leder et lønnsteam som jobber med en av våre største kunder i Norden, ADP.  Azets er ADP sin underleverandør, og Preethi følger opp daglige oppgaver og samarbeidet med dem.  Hun påser at regler er i samsvar med ADP, i tillegg til at hun følger opp serviceleveransen og KPIer. Hun er også involvert i ulike prosjekter sammen med ADP og Azets sin implementeringsgruppe. 

Hva er forholdet mellom Azets og ADP?

Det er mange som spør meg om hva ADP er. ADP (Automatic Data Processing) er Azets sin største kunde i Norden. De er et av de største amerikansk-baserte selskapene i verden, som tilbyr strømlinjeformede lønnstjenester på et globalt nivå. I de landene som de ikke befinner seg i - som Skandinavia, bruker de underleverandør (i dette tilfelle Azets) til å levere lønnstjenester til sine kunder. Ettersom vi betjener ADP som kunde, er vi dermed pålagt å følge en svært streng prosess som skal være i samsvar med ADP sine standarder. 

Hvordan har karrieren din utviklet seg i Azets?

Min karriere så langt i Azets har hatt en rask og spennende utvikling. Jeg startet først som lønnskonsulent i september 2014, hvor jeg hadde en svært bratt læringskurve. Etter et år flyttet jeg over til ADP-lønnsteamet, fremdeles som konsulent. Fire måneder senere ble jeg teamleder. Mine arbeidsoppgaver i de ulike rollene har både vært varierende og utfordrende. 

Hva er det beste med å jobbe i Azets?

Azets er den største partneren for ADP-kunder i Norge, og muligens hele Norden. Jeg har fått muligheten til å jobbe på et spennende team på et nordisk nivå. Det å få muligheten til å arbeide med flere spennende prosjekter innenfor blant annet automatisering, robotisering og med nearshoringen vi har i Romania er veldig lærerikt, og har gitt meg en spennende personlig utvikling. Det finnes flere ulike muligheter i Azets, men man må være proaktiv og gripe mulighetene når de byr seg. 

Hvordan ser du på fremtiden for Azets?

Jeg ser på fremtiden min i Azets som veldig spennende og interessant. Azets er bransjeledende og ett skritt foran på flere områder. Jeg ser for meg at det er flere gode karrieremuligheter videre for meg i Azets. 

<< Tilbake