Karriere i Azets: Anette Steinsland

Navn: Anette Steinsland

Stilling: Leder for ressurssenter Agder og avdelingsleder

Arbeidssted: Kristiansand

Anette arbeider som avdelingsleder i Kristiansand og leder for ressurssenter Agder. I Agder er det ca. 60 ansatte fordelt på 4 lokasjoner, hvor hun er ansvarlig for resultatene som leveres, salg, kapasitet, kvalitet, leveranse generelt, samt de ansatte. Anette startet sin karriere i Azets i 2015, da hun begynte som rådgiver i Azets sin Advisory-avdeling, og hun fikk raskt lederansvar. Som leder er hun opptatt av gode og personlige relasjoner, både internt og ut mot kunder.

Hvordan har karrieren din utviklet seg i Azets?

Jeg begynte som rådgiver i Azets i januar 2015 på Advisory-avdelingen i Kristiansand. Høsten 2015 gikk jeg inn i et års vikariat som Teamleder på regnskap. 1. september 2016 startet jeg som Avdelingsleder i Kristiansand og fra 1. januar 2018 fikk jeg forespørsel om å påta meg rollen som Ressurssenter-leder i Agder.

Hva er det beste med å jobbe i Azets?

Det jeg liker best med Azets er alle mulighetene som en har innenfor et stort selskap og at det til tross for et stort selskap er uformelt og korte beslutningsveier. I tillegg er det viktig å ha det gøy på jobb, så kollegaene mine er også superviktige.

Hvordan ser du på fremtiden for Azets?

Jeg har stor tro på fremtiden! Bransjen er i konstant endring, så utvikling og endringer vil derfor være en stor del av vår hverdag også fremover. Jeg tror, og har forventning til, at Azets skal være lengst fremme når det gjelder teknologi, og at vi alle sammen er økonomisjefer for kundene våre.

<< Møt flere ansatte