Internasjonalisering dame forklarer
 
 
 

Internasjonalisering

En trygg og gjennomtenkt inngang til nye markeder enten det er norske selskaper som skal ut i verden eller utenlandske selskaper som etablerer seg i Norge.

Få hjelp til internasjonalisering

Bli kjent med nye markeder

Vi kan bistå med etableringen av selskapet, passe på at lover og regler ivaretas og at selskapet får den innsikten de trenger for å oppnå suksess i Norge.

Erfaringsvis er det mange ting som kan gå galt når et utenlandsk foretak skal gjøre forretning i Norge, og som regel gjør de fleste feil en eller annen gang. Det samme gjelder for norske bedrifter som skal ut i verden. Med erfaring og dedikasjon bistår vi deg med å bli kjent med ditt nye marked, hjelper deg med å velge rett metode for etablering, tilpasse deg lokale lover og regler og i samarbeid posisjonerer virksomheten din for suksess.

Internasjonalisering

Det er to typer tjenesteområder vi jobber med når det kommer til internasjonalisering:

  • virksomheter fra andre land som skal gjøre forretning i Norge
  • virksomheter fra Norge som ønsker å gjøre forretning i andre land

Kontakt våre eksperter

Vi tar gjerne en titt på hva vi kan gjøre for deg og bedriften din.

Ring 40 10 40 18  eller send inn skjema, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.