BEmanningsbyrå Vikarbyrå Oslo
 
 
 

Finn riktig vikar hos vikarbyrå med lang erfaring

Vi har spesialisert oss på vikarer innen økonomi, administrasjon og IT. Vi hjelper deg med lovlig innleie av vikarer for kortere eller lengre sikt, deltid eller heltid. Vi finner den beste vikaren til deg.

Ta kontakt her

Bemanning innen administrative stillinger

Fagområder vi bemanner til
Vårt vikarbyrå i Oslo bemanner til stillinger innen økonomi, lønn, regnskap, salg, markedsføring, administrasjon, HR, kundeservice og IT.
Vikarbyrå med lang fartstid som jobber lokalt og digitalt
Vår brede kontaktflate og gode kjennskap til arbeidsmarkedet, sørger for god tilgang til aktuelle vikarer. Vi har levert rekruttering og utleie av fagspesialister og ledere siden 2001. Vi er lokalisert i Oslo og dette kontoret leverer primært tjenester i Oslo og omegn. Samtidig er vi organisert i en nasjonal matrise slik at du også kan få tilgang på den best egnede rådgiveren for ditt behov uavhengig av lokasjon.
Vikar når du trenger det
Vi velger kandidater med omhu og har en stor database av gode vikarer. Vi har har en personlig oppfølging av både bedrifter og aktuelle vikarer. Vi ser derfor hvilke personer som passer til stillinger som skal besettes, og bedriften de skal jobbe for.

Om vikarbyrået i Oslo

Vårt team i Oslo er dine øyne rettet mot jobbmarkedet, enten du ønsker å jobbe som vikar eller du søker etter vikar til din virksomhet.

Vi er spesialister på bemanning av vikarer, men gjør også rekruttering til fast ansettelse. Veien mot fast ansettelse starter ofte som vikar. Det er dermed godt å blir fulgt opp fra samme system i Azets People - både som virksomhet og som arbeidssøker.

Reduser risikoen for feilansettelse ved å bruke spesialister til å finne riktig vikar.

Camilla Berg
Avdelingsleder/DNV sertifisert rekrutterer

Kontakt oss for vikar

Ønsker du en uforpliktende prat med vårt vikarbyrå i Oslo? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid. 

 

Du kan også ringe:

40 10 40 18

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Camilla er utdannet innen økonomi og er DNV sertifisert rekrutterer, samt sertifisert innen testverktøyet OPQ og Cut-e. Hun har over 20 års erfaring fra bransjen og har jobbet med rekruttering og bemanning til alle type stillinger på både leder- og medarbeidernivå. Jobber med de fleste type stillingskategorier, men med fokus på økonomi, regnskap, lønn HR og administrasjon. Hun har lang erfaring som leder og er i dag avdelingsleder ved Oslo-kontoret.

Camilla Berg
Avdelingsleder / DNV sertifisert rekrutterer - camilla.berg@azets.com

Solveig har over 20 års erfaring med rekruttering, bemanning og search av ledere og fagspesialister. Er utdannet innen økonomi fra Karlstad Universitet. Hun har erfaring fra mange ulike bransjer, men har både stor interesse for og erfaring fra eiendomsbransjen. Solveig har gjennom lang erfaring bygget opp et stort og unikt nettverk av kandidater, spesielt innenfor fagområdet økonomi. Hun har solid erfaring med kunde- og personalansvar. Solveig er sertifisert i OPQ sine DNV-sertifiserte testverktøy.

Solveig Baardsen
Senior rekrutteringsrådgiver - solveig.baardsen@azets.com

Trine er DNV sertifisert rekrutterer og har lang erfaring fra rekruttering av ledere og fagspesialister til offentlig og privat sektor. Hun har solid erfaring innen ledelse og HR på operasjonelt og strategisk nivå. Trine har utdannelse fra Luftkrigsskolen og Forsvarets høgskole. I tillegg har hun sertifisering på testverktøy hos Aon (Cut-e) og Assessio som er DNV sertifiserte.

Trine Jorgensen
Senior rekrutteringsrådgiver / DNV sertifisert
Jon Even Sørlie rekrutteirngsrådgiver Azets People

Jon Even har utdannelse innenfor økonomi og pedagogikk og har jobbet med rekruttering og utvelgelse de siste 15 årene. Jon Even er sertifisert testbruker fra DNV GL og har benyttet flere av de sertifiserte testene på markedet. Han har bistått virksomheter innen mange bransjer i rekruttering av ledere og spesialister, blant annet regnskap/økonomi/lønn, HR, Retail, Energi, HoReCa, Offentlig sektor, Life science/Medtech, Engineering og Bygg/Anlegg. De siste årene har han jobbet spesielt innenfor økonomi/finans sektoren og har et solid nettverk av økonomer i sin portefølje. Jon Even hjelper deg med faste rekrutteringer og til interim/management for hire. Jon Even har også jobbet med outplacement i alle år og har coachet mange mennesker i omstillingsfasen mellom to jobber.

Jon Even Sørlie
Senior rekrutteringsrådgiver