rådgiver formuesforvaltning regnskpap
 
 
 

Regnskap for investeringsselskap

Bokføring og rapportering av investeringsselskapets verdipapirhandel. 

 

Få på plass en regnskapsfører i dag

En kontaktperson regnskap investeringer

Personlig service

Din faste kontaktperson sørger for å få ført regnskapet riktig, rapporterer innen fristene og svarer på spørsmål du måtte ha.

flere enheter tilgjengelig

Enkelt og tilpasset deg

Oppdatert regnskap i egen portal. Alt fra godkjenning av fakturaer til økonomiske rapporter. Overføring av transaksjoner direkte til regnskapet.

regnskapsteam

Team med rett kompetanse

Et regnskapsmiljø med spisskompetanse på regnskap for investeringsporteføljer sørger for at regnskapsprosessen går riktig for seg.

Tilgang på din egen spesialist på regnskap for investeringsselskaper

Det er mye å holde orden på ved regnskapsføring av ulike investeringer. Med Azets kan du føle deg trygg på at regnskapet blir ført riktig og effektivt. Azets' konsulenter kjenner kravene og hva som må gjøres for at alt blir håndtert, som:

  • løpende bokføring
  • klassifisering av verdipapirer
  • aksjonæreregisteroppgave
  • noteopplysninger
  • årsregnskap

Tett samarbeid med DNB Private Banking

Sammen med DNB tilbyr vi effektive tjenester med spisskompetanse til kunden på investeringrådgivning og regnskapsføring. Azets' regnskapsprosesser er integrert med DNB Private Banking sine investeringsporteføljer, dermed vil alle transaksjoner sømløst importeres til regnskapet. Som Private Banking-kunde får du tilgang til DNBs mest eksklusive kundeprogram med bankens beste fordeler.

DNB logo

digital-accountant.jpg

Jeg vet at mine kunders tid er dyrebar og derfor er det viktig at jeg er tilgjengelig og har den fagkompetansen som skal til for å styre regnskapet og ha effektive prosesser. Jeg er stolt av å jobbe i et team som hver dag jobber for at kundene skal være trygg på at alt innen regnskap blir håndtert riktig.

Robin Nordlund
Teamleder for investeringsselskaper

Kontakt våre eksperter

Vi tar gjerne en titt på hva vi kan gjøre for deg og bedriften din.

Du kan ringe 40 10 40 18 

eller send inn skjemaet, så tar vi kontakt  

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag - fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Ofte stilte spørsmål om investeringsselskap

Hvilke investeringer egner seg for investeringsselskap

Ved å ha investeringene i et AS kan man bruke fritaksmetoden. Det vil si at man kan realisere gevinster fra investeringer i aksjer og aksjefond innenfor EI/EØS uten at det utløser skatt. Skatten tilkommer når man betaler utbytte til privatpersoner som er eiere.

Hva gjør et investeringsselskap

Et investeringsselskap etableres for å plassere penger i andre selskapers aksjer, obligasjoner og eiendommer. Avkastningen plasseres i selskapet og tas ut som lønn eller utbytte til eierne.

Må alle verdipapirtransaksjoner føres i regnskapet til investeringsselskapet?

Alle transaksjoner må føres etter FIFO - prinsippet. Transaksjonene kan føres alt fra fortløpende til årlig slik at verdiene blir riktig ved årsslutt og ved innsendelse av skattemelding.