Kvinne på kontor
 
 
 

Hvordan økt innsikt i bærekraftsdata kan skape konkurransefortrinn

Få bedre innsikt i dine bærekraftsdata og finn ut mer om støtteordningene.


Frokostseminar | 6. juni 2024 kl. 08.30-10.00 | Asker næringsforening

Bli med på frokostmøte med Azets og Energihuset for å lære mer om hvordan bærekraftsdata kan skape styrket konkurransefortrinn og hvilke økonomiske støtteordninger som finnes til gårdeiere.

Innsikt og kunnskap skaper suksessfulle bedrifter. Men når det regulatoriske nettet strammer seg rundt næringslivet om bærekraft/ESG, og driver bedrifter til å finne- og skape bærekraftsdata, rapportere etter standarder og dokumentere sitt fotavtrykk innen ESG kriterier, skaper det egentlig konkurransekraft og endring? Men gjelder dette kun for de aller største selskapene, eller er det en tsunami på vei inn i SMB markedet også?

Azets tar deg med på en reise om hvorfor vi har et behov for bærekraftsrapportering, de stadig økte regulatoriske kravene for selskaper av alle størrelser, og ikke minst til hvordan et slikt fokus skaper endring og konkurransestyrkede bedrifter.

Energihuset beskriver mulighetene for utvikling av eksisterende næringsbygg i regionen vår. Vi gir tips til økonomiske støtteordninger til gårdeiere, og forklarer mer om Energimerke og Energiattest.

Det blir mingling, frokost og kaffe fra 08:30 og den faglige delen begynner 09:00.

 

 

Praktisk informasjon

Tid: Torsdag 6. juni kl. 08:30 - 10:00

Sted: RE Gründerhus, Torvveien 19, 1383 Asker, Norge

Påmelding

Seminaret er uforpliktende og gratis for medlemmer av Asker Næringsforening.

Velkommen!

Seminaret holdes av

Mats Lorentsen portrett

Mats Lorentsen

Leder for forretningsutvikling og bærekraft i Azets Advisory
Mats har solid erfaring som bedriftsrådgiver, prosjektøkonom og endringsleder, med spesialområder som finansiell- og prosjektkontroll, risikostyring og internkontroll, strategi og utviklingsprosesser, digitalisering og forbedringsarbeid.

Paal Gulliksen Werpen

KAM, Klima - og energi
Energihuset er en rådgivende ingeniørbedrift med mål om å hjelpe samfunnet til å redusere energiforbruk og Co2-utslipp. Paal Gulliksen Werpen har arbeidet med rådgivende salg siden 1999. Det er viktig for Paal å gi gode råd på veien til et mål om nullutslipp. Tillit, bygge relasjon, vise struktur og levere gode resultater rundt bærekraft til kundene er hans målsetning.

Påmelding

Meld deg på her