Onboarding - hvordan ta vare på dine ansatte
 
 
 

Onboarding - hvordan ta vare på dine ansatte

Hvorfor er onboarding viktig - og hvordan lykkes du med onboarding? 

Onboarding kan ikke ses på som en “dag-en” aktivitet” - det er en prosess som varer lenger enn du tror. Det å etablere sterke arbeidsrelasjoner er viktig for å skape engasjement og sikre tilhørighet. 

Som arbeidsgiver må du investere i dine ansatte. Vi snakker her om en investering som vil påvirke både det personlige og det profesjonelle livet til den ansatte. 

Onboarding har et stort potensiale i forhold til digitalisering - digitale læringsplattformer, onboarding system, kommunikasjonsplattformer, personaloppfølging og mye mer. 

Det handler om å legge til rette for utvikling og arbeide kontinuerlig for å holde på den ansatte - et langsiktig fokus. Studier viser at ansatte som føler seg verdsatt og sett på jobben, presterer bedre. er mer produktive og tenker mindre på å slutte på jobben!

I dette webinaret ser vi på onboarding og hvordan du som leder kan ta vare på dine ansatte.

Foredragsholdere

Elin Heseen

Senior HR-rådgiver
Elin arbeider tett på sine kunder både med arbeidsrettslige, personalrelaterte eller arbeidsmiljørelaterte problemstillinger. Hun er en racer på excel, og digger digitalisering. Den siste tiden har hun arbeidet mye med tariffavtaler og interne prosesser i tariffregulerte bedrifter.

Ingrid Strand Petterson

Senior HR-rådgiver
Ingrid har sin fagkrets fra psykologi og helsevitenskap og har erfaring fra både privat og offentlig sektor, nå sist i Coperio Bedriftshelse. Hun har hele tiden jobbet med HR, og har sin styrke innen systematisk HMS, sykefravær, organisasjonsutvikling og arbeidsmiljø. Ingrid startet sommeren 2020 som Seniorrådgiver i HR Advisory hvor hun jobber med å levere raskere merverdi til våre kunder gjennom innovativ HR og HMS.

Få tilgang til opptaket

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.