Kvinne med kontrakt
 
 
 

Nye regler for arbeidsavtaler

Fra 1. juli 2024 skjer det store endringer når det gjelder innholdet i arbeidsavtaler.

Digitalt kurs | Få tilgang

Er du klar over de nye bestemmelsene for innhold i arbeidsavtaler? Fra 1. juli 2024 skjer det store endringer når det gjelder innholdet i en arbeidsavtale og det innføres strengere tidsfrister for ferdigstillelse av disse.

Nye arbeidsavtaler må oppdateres, og eksisterende arbeidsavtaler må oppdateres om arbeidstaker/tillitsvalgte krever dette.

Bli med oss for en informativ økt hvor vi forklarer endringen i klartekst og viser deg praktiske eksempler på hvordan du kan implementere endringene.

Registrer deg nå for å sikre din plass, og ta første steget mot en smidig overgang til nye standarder for arbeidsavtaler.

Få tilgang til kurset

Praktisk informasjon

Pris: 1 490,-

Sted: Kurset holdes digitalt

Etterutdanning:

Regnskapsfører 1 time rettslære
Revisor 1 time annet

Kurset ble avholdt 5. juni 2024.

Kurset holdes av

Elin Heesen

Senior HR-rådgiver i Azets Consulting
Elin er sertifisert mangfoldsleder. I sitt virke arbeider hun tett på sine kunder både med arbeidsrettslige, personalrelaterte eller arbeidsmiljørelaterte problemstillinger. Hun er en racer på excel, digger digitalisering, og har arbeidet mye med likestillingsrapportering, HMS og mangfoldsledelse.
Tormod Johansen portrett

Tormod Johansen

Seniorrådgiver
Tormod er ekspert på lønns- og skattespørsmål. Han har lang fartstid som rådgiver og kursholder – og er kjent for sitt gode humør, kompetanse og engasjement.