To personer ser på hvordan forbedre virksomheten
 
 
 

Bruk årsoppgjøret til å forbedre lønnsomheten

Hva er lønnsomhetsforbedring? Hvorfor jobbe strukturert med kostnadsreduserende og inntektsøkende tiltak? Og hvorfor er det så viktig at det skjer under årsoppgjøret?

Gratis webinar | Se når du vil

Kaster du også bort en fantastisk mulighet? Det mange gjør når regnskapsfører og revisor er ferdig med sitt arbeid er å se på hovedlinjene i regnskapet og summen på resultatlinjen. Så ser man kanskje ikke mer på regnskapet og fortsetter driften som før. Dette er feil, både om det går godt med virksomheten og om det går dårlig, og du kaster bort en fantastisk mulighet!

Dette lærer du på en halvtime:

  • Hva er lønnsomhetsforbedring? 

  • Hvorfor jobbe strukturert med kostnadsreduserende og inntektsøkende tiltak? 

  • Hvorfor er det så viktig at det skjer under årsoppgjøret?

 

Ikke kast bort verdifull tid eller fortsett med det som ikke gav resultater i fjor! Delta på vårt webinar for å få svar på spørsmålene samt konkrete tips til hvordan du raskt kan få verdiskapende effekter gjennom en mer systematisk tilnærming til lønnsomhetsforbedring.

Målgruppe

Webinaret passer for eiere, styret og ledelsen i virksomheter, regnskapssjefer, CFOer, økonomidirektører og controllere.

 

 

Last ned opptak

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.