Mann med grafer
 
 
 

Finansiell due diligence – hva og hvorfor

Hva er egentlig en finansiell due diligence? Når har man behov for dette, hvordan reduserer den risikoen din og hva gjør prosessen verdiøkende?

Gratis webinar | Se opptaket

Når har man behov for en finansiell due diligence? Og hvordan gjennomføres dette egentlig? En finansiell DD brukes i flere sammenhenger enn man tror og det kan ha stor verdi å kjenne til temaet.

En finansiell due diligence (DD) gjennomføres ofte i forbindelse med kjøp eller salg av selskap, sammenslåing av virksomheter, om man skal hente inn ny kapital, få nye investorer, eller eventuelt dersom aksjonærer ønsker å selge seg ut.

Vi gjennomgår en typisk prosess steg for steg, med bakgrunn og mål, både for kunde og ikke minst hvilken rolle vi spiller.

I dette webinaret ser vi nærmere på:

  • Hva er en due diligence?
  • Hva kan være risikoreduserende tiltak i prosessen?
  • Hvilke elementer består prosessen av?
  • I hvilke situasjoner gjennomfører man en due diligence?
  • Hvilke roller spiller kjøper og selger, og hva gjør vi som konsulenter i en DD-prosess?


Webinaret passer for eiere, styremedlemmer og ledere som vurderer å enten kjøpe eller selge virksomhet og bedre ønsker å forstå hvorfor det er viktig å gjennomføre gode due diligence prosesser. Det passer også for regnskapsførere og ansatte i økonomisk adminstrative stillinger.

Webinaret holdes av

Kristian Nørstebø

Director og Financial Advisor i Azets Consulting
Kristian Nørstebø har bred erfaring innenfor transaksjonsrelatert rådgivning, skatt, regnskap, revisjon og finans. I dag jobber han som director og financial advisor i Azets Consultings avdeling for corporate finance.   

Azets Consulting

Corporate Finance
Vi tilbyr tjenester innen strategisk rådgivning og transaksjonsstøtte. Vår tilnærming er basert på grundige analyser, omfattende risikovurderinger og nøye planlagt optimalisering av ressursbruk. Dette gjør at vi kan samarbeide tett med våre kunder for å forme fremtidig suksess for deres virksomheter, med fokus på å skape økonomiske gevinster.

Få tilgang til opptaket

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Hvordan Azets håndterer mine persondata er beskrevet her.

* Dette feltet er obligatorisk.