Ung mann som planlegger arbeidstiden
 
 
 

Arbeidstids­planlegging - en kilde til engasjement og tilfredshet

Hvordan kan du i en hektisk hverdag påse at ansatte har full oversikt over fremtidige vakter og tilbakelagte vakter?

Gratis webinar | Se opptaket

Hvordan påvirker arbeidstidsplanlegging og medvirkning de ansattes engasjement og tilfredshet? Og hvordan kan man som leder enkelt holde ansatte oppdatert på endringer i vaktplan og viktig informasjon? I dette webinaret demonstrerer vi vaktplanleggingsverktøyet Quinyx.

I dette webinaret ser vi nærmere på:

  • Medarbeidertilfredshet
  • Ett innblikk i tidsregistreringssystemet Quinyx, og hvordan man i mobilappen kan engasjere og aktivere sine ansatte og gi dem tilgang på informasjon

Webinaret passer for ledere med personalansvar og deg som jobber med HR.

Foredragsholdere

Celina Lynne Røisi

HR-rådgiver i Azets Technology
Celina jobber til daglig med å bistå våre kunder med implementering og tilpasning av HR-systemer og personalhåndbøker. Hun holder jevnlig kurs og ledertrening, samt bistår våre kunder med operativ HR-rådgivning.

Morten Sørlundsengen

Country Manager i Quinyx Norway
Morten startet Quinyx sitt norske kontor i 2013 og har lang erfaring med å hjelpe bedrifter innen skiftarbeid med blant annet mer engasjerte medarbeidere, redusert turnover, økt omsetning og forbedret kundeservice.

Få tilgang til opptaket

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.