Programvareutvikling
 
 
 

Programvare­utvikling

Skreddersydd programvare for din virksomhets unike behov. Fra web- og mobile app-er til IT-integrasjoner og komplekse IT-løsninger.

Få hjelp til utvikling av apper og programvare

 

Sliter bedriften din  med utdaterte systemer som ikke snakker sammen?

Mange virksomheter har behov for skreddersydde IT-løsninger der “hyllevare” ikke er tilgjengelig eller ikke er et godt alternativ. Med skreddersydd programvare får du en integrert IT-løsning som skalerer og som understøtter virksomhetens arbeidsprosesser.

Få hjelp fra spesialister på effektive IT-løsninger og automatisering. 

Systemutvikling - Integrasjoner - Mobile apper - Webløsninger

Unike applikasjoner med hjerte

Få noe unikt

En IT-løsning som differensierer deg fra dine konkurrenter. Unik løsning med konkurransefortrinn. Noe annet enn det konkurrenter har. 

 

skalerbar programvare

Skalering og fleksibilitet

Skreddersydd programvare kan tilrettelegges for din virksomhets fremtidige vekst og enkelt ivareta prosessendringer, økt arbeidsbyrde og nye integrasjonsbehov. 

Løpende oppdatering piler

Kontroll med egne oppdateringer

Med programvare som er utviklet spesielt for din virksomhet, vil den heller ikke deles med andre kunder og brukere. Implementer endringer og nye funksjoner som er helt i tråd med behovene din virksomhet har.

 

Kjenner du deg igjen?

1. Du sporer og analyserer data for hånd.

Regneark kan være veldig nyttige. De gir deg mulighet til å spore og organisere data på mange forskjellige måter. Men hvis du skal ha full oversikt på alt fra lager, salgsrapporter, og annen informasjon så blir denne data analysen mye mer krevende og vanskeligere enn nødvendig.

2. Du gjør repeterende arbeid manuelt.

Dette er en gjenganger. Lønn, lagerføring og fakturering er eksempler på prosesser som ofte repeteres manuelt. Men bare fordi en prosess er enkel og repeterbar betyr ikke at den blir feilfri. Det er utrolig hvor lite som skal til før menneskelig feil kan forårsake mange forskjellige problemer når prosessene er manuelle.

3. IT-løsningen skalerer ikke.

De alle fleste virksomheter har vekstambisjoner. Da er det viktig at IT-løsningen din kan skalere i takt med veksten. Du trenger programvare som kan skalere i takt med veksten og krevende arbeidsprosesser.

4. Du har fremdeles masse papir.

Selv om vi har blitt stadig mer digitale, så er det fremdeles mange som er avhengig av manuelle løsninger og mye bruk av papir. Noen virksomheter har mer papir enn andre. Det er mulig å drive en virksomhet og tilby god kundeservice uten masse papir. Bli kvitt whiteboards, gule lapper og papir-rapporter.

5. IT-løsningen din er gammel og utdatert.

Programvare kan være en betydelig kostnad og mange virksomheter unngår ny og/eller oppdatering av eksisterende programvare i et forsøk på å begrense kostnadene så mye de kan (tyne mest mulig ut av de eksisterende IT-løsningene). Det kan bety at de kan opparbeide en betydelig teknisk gjeld (se definisjon her: https://en.wikipedia.org/wiki/Technical_debt) som er kostbart og svært lite fleksibelt.

Kjenner deg igjen i en av disse punktene? Da kan det kanskje være aktuelt å vurdere en skreddersydd programvareløsning. 

 

Er skreddersydd programvare dyrt?

Investering i en skreddersydd programvareløsning kan i mange tilfeller være rimeligere på sikt sammenliknet med flere hyllevare løsninger som hver for seg kun dekker deler av de behovene din virksomhet har.

Ordet skreddersydd er ofte ensbetydende med “dyrt” hos mange. Selv om du betaler mer for skreddersydd programvare enn du ville ha gjort for enkeltstående, hyllevare-løsninger, vil det ofte være verdt investeringen.

  • Kan du konsolidere flere prosesser ved å bruke en IT-løsning som er utviklet spesielt for din virksomhet og dine prosesser?
  • Kan du avlaste en eller flere av dine kolleger med å automatisere arbeidsprosesser?
  • Hvordan kan IT sørge for en mer effektiv bruk av tid og ressurser i din virksomhet? 

Skreddersydd programvare kan være så lite eller omfattende/kompleks som du har behov for. Kanskje du bare trenger å integrere to eksisterende applikasjoner som du allerede bruker? Eller du trenger en robust IT-løsning som er unik for din bransje og din virksomhet. Uansett behov, en skreddersydd programvareløsning kan strømlinjeforme prosesser og effektivisere virksomheter i større grad enn mange hyllevare-løsninger.

Kontakt oss for utvikling av egen programvare så finner vi ut av dette - sammen.

 

Hvorfor velge Azets?

  • Nordens ledende teknologikompetanse innen økonomi og administrasjon

  • Utviklet skalerbar programvare og applikasjoner siden 2009

  • Spesialister på utvikling av skalerbare, mobile løsninger (iOS, Android, Wearable)

  • 230 IT-konsulenter

  • 50 utviklere

  • 40+ egenutviklede applikasjoner med 120.000 aktive brukere

  • Omfattende kompetanse på forskjellige teknologier (Angular, C#, PHP, Databaser, Dokument databaser, Big Data/Datavarehus, Robotisering, Kunstig Intelligens, Back-end, Front-end, etc).

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Kontakt oss gjerne

Ønsker du er prat om hva du må gjøre for å digitalisere din virksomhet? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid eller kontakt en ekspert direkte:

 
Petter Løken
Head of Business Technology

Tel: +47 928 45 214

LinkedIn: linkedin.com/in/petterloken

Twitter: @plviews