top banner image
 
 
 

Programvare i skyen

Få hjelp med overgangen til enklere, mer effektive og fremtidsrettede forretningssystemer. Som strategisk partner bistår vi alle typer selskaper med smarte skyløsninger. Vi har lang erfaring med ERP-systemer og hjelper deg gjerne med overgangen til et brukervennlig system.

 
skalerbare forretningssystemer
Sikker databehandling

Fleksibilitet

Enkle opp- og nedskaleringer av løsninger, basert på behov

Tilgjengelighet

Alltid tilgang til sanntidsdata på forskjellige mobile plattformer

Sikkerhet 

Garantert sikkerhet til dine data, med løsninger som følger internasjonale lover og direktiver

Enklere hverdag med skybaserte systemer

Med Visma.net-løsninger og andre skybaserte systemer kan vi tilby våre kunder en fleksibilitet og tilgjengelighet som er helt nødvendig i dag. Raske endringer og høye krav til effektivitet og produktivitet krever systemer som i størst mulig grad automatiserer tidkrevende rutineoppgaver. Vårt fokus er å tilby våre kunder kostnadseffektive og brukervennlige systemer, som igjen frigjør ressurser i form av tid og penger. Repeterende transaksjoner som husleie og kontingenter automatiseres, og programvaren oppdateres fortløpende - helt av seg selv. Skyløsningene er direkte integrert mot offentlige tjenester som Altinn og banker, og åpner også opp for integrasjoner mot en rekke ulike nettjenester, som webshoper/nettbutikker, logistikkløsninger osv. Kort fortalt - systemene "snakker" sammen! 
 
Med Azets som partner er du som kunde i trygge hender. Med vår lange erfaring og solide kompetanse guider vi deg trygt inn i et nytt landsskap, gjennom grundig kartlegging, implementering, opplæring og support. Vi tilpasser løsningene etter ditt behov og vi tar sikkerheten på høyeste alvor. Ved behov er veien kort til våre regnskapsførere som kan bistå med økonomisk rådgivning, bistand med årsoppgjør og korte/lengre outsourcingsoppdrag.

 

Sort By

Visma.net Financials - fremoverlent ERP-system

Et skybasert regnskapssystem som gir deg en total oversikt over selskapets økonomi. Ingen store investeringer og en funksjonalitet og ytelse som få andre systemer kan matche. Brukervennlighet står i fokus. Automatiser kjedelige rutineoppgaver og skap en smartere og mer effektiv hverdag.

Les mer om Visma.net Financials

Visma.net Payroll - enkelt og intuitivt 

Et skybasert lønnssystem for små og mellomstore bedrifter. Det er skreddersydd for dagens oppgaver knyttet til lønn og HR. Målet er å redusere administrasjonstid. Løsningen byr på det aller siste av funksjonalitet innen lønn og HR, med mobile løsninger til nytte for både ledere og ansatte. 

Les mer om Visma.net Payroll

Visma.net Logistics - suveren kontroll

En ny dimensjon på logistikk-løsninger i skyen. Få sanntidsinformasjon om selskapets salg og lagerstatus. Løsningen er direkte integrert mot Visma.net Financials, og en rekke e-handelsløsninger. Solid lagerstyring og suveren kontroll i din daglige drift - både når det gjelder innkjøp, salg, bestilling og levering.

Les mer om Visma.net Logistics

SuperOffice Online - CRM for bedrifter i alle størrelser

Et profesjonelt og brukervennlig skybasert CRM-system. Systemet støtter dine prosesser rundt håndtering av leads og kundeoppfølginger. Målet med systemet er å gjøre jobben med salg, markedsføring og kundeoppfølging enklere, mer logisk og mindre tidkrevende.

Les mer om SuperOffice Online

Sikkerhet

Datasikkerhet er viktig og noe vi tar på alvor. Løsningene innebærer blant annet to-faktorautentisering, og er forøvrig helt i tråd med både nasjonal- og internasjonal lovgivning. Både Visma og Azets jobber opp mot de krav GDPR setter og forklaringer på dette fremkommer i vårt eget Azets Trust Center og Visma Trust Center.

Integrasjoner

Løsningene vi tilbyr er direkte integrert mot hverandre, samt mot banker og det offentlige, som Altinn. Løsningene kan også integreres mot et stort antall nettbaserte tjenester som nettbutikker, da de er satt opp med en åpen API som gjør det mulig for tredjepartsleverandører å koble seg opp mot systemet. Azets hjelper deg med å sette opp nødvendige integrasjoner.

Support

Når løsningen er ferdig implementert ønsker vi fremdeles å være tilstede for våre kunder. Avtalen inneholder en support-avtale, slik at kunden til enhver tid kan kontakte oss ved spørsmål eller problemer.

Kjøpe system? Slik kommer vi i gang:

 • Kartlegging
  Det hele starter med en grundig gjennomgang av nåværende systemer og rutiner. Deretter setter vi oss felles mål og klargjør for videre prosess.
 • Oppsett og implementering
  Basert på kundens eksisterende data setter vi opp en klient med konfigurasjoner og integrasjoner etter kundens ønske. Dette testes deretter sammen med kunden, for å få en så optimal setup som mulig.
 • Opplæring og oppstart
  Vi setter av tid til kursing og trening med kunden, med mål om å gjøre kunden helt trygg på sitt nye forretningssystem.
 • Support
  Vi setter av tid til kursing og trening med kunden, med mål om å gjøre kunden helt trygg på sitt nye forretningssystem.

Azets er Visma Certified Partner og selger ulike Visma programvare i sin portefølje. Azets er godt kjent med Visma sine produkter og har solgt programvaren gjennom mange år, både gjennom regnskaps- og lønnstjenestene og som rent programvaresalg.

Vår egen Edvard Ulla fikk pris i partnersamarbeidet

"Årets Visma.net Trainee viser gjennom trainee programmet stor læringsvilje og evne som er en forutsetning for å bli en dyktig Visma.net rådgiver. Årets Trainee har også utenom de formelle kursdagene demonstrert at vedkommende ikke er redd for å praktisere teorien de har lært underveis gjennom kundemøter og andre aktiviteter. Vinneren har imponert juryen stort og vi ser et enormt potensiale i personen i årene som kommer. Dette er et talent som flere vil legge merke til fremover og som vi i Visma ser frem til å jobbe tett med i 2019."

 

Snakk med oss og finn din løsning 

Sammen finner vi ut av hva våre løsninger kan gjøre for deg og bedriften din. Fyll ut det enkle skjemaet under, så tar vi snarlig kontakt for en uforpliktende prat. 

Du kan også ringe oss på telefon 40 10 40 18 

Åpningstider er kl 08.00 - 16.00 hverdager mandag - fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.