Programvare i skyen

Få hjelp med overgangen til enklere, mer effektive og fremtidsrettede forretningssystemer. Som strategisk partner bistår vi alle typer selskaper med smarte skyløsninger. Vi har lang erfaring med ERP-systemer og hjelper deg gjerne med overgangen til et brukervennlig system.

 
skalerbare forretningssystemer
Sikker databehandling

Fleksibilitet

Enkle opp- og nedskaleringer av løsninger, basert på behov

Tilgjengelighet

Alltid tilgang til sanntidsdata på forskjellige mobile plattformer

Sikkerhet 

Garantert sikkerhet til dine data, med løsninger som følger internasjonale lover og direktiver

Enklere hverdag med skybaserte systemer

Med Visma.net-løsninger og andre skybaserte systemer kan vi tilby våre kunder en fleksibilitet og tilgjengelighet som er helt nødvendig i dag. Raske endringer og høye krav til effektivitet og produktivitet krever systemer som i størst mulig grad automatiserer tidkrevende rutineoppgaver. Vårt fokus er å tilby våre kunder kostnadseffektive og brukervennlige systemer, som igjen frigjør ressurser i form av tid og penger. Repeterende transaksjoner som husleie og kontingenter automatiseres, og programvaren oppdateres fortløpende - helt av seg selv. Skyløsningene er direkte integrert mot offentlige tjenester som Altinn og banker, og åpner også opp for integrasjoner mot en rekke ulike nettjenester, som webshoper/nettbutikker, logistikkløsninger osv. Kort fortalt - systemene "snakker" sammen! 
 
Med Azets som partner er du som kunde i trygge hender. Med vår lange erfaring og solide kompetanse guider vi deg trygt inn i et nytt landsskap, gjennom grundig kartlegging, implementering, opplæring og support. Vi tilpasser løsningene etter ditt behov og vi tar sikkerheten på høyeste alvor. Ved behov er veien kort til våre regnskapsførere som kan bistå med økonomisk rådgivning, bistand med årsoppgjør og korte/lengre outsourcingsoppdrag.

 

Økonomi- og regnskapssystem på nett 
- automatisert og fremoverlent

Med Visma.net Financials får du et skybasert regnskapssystem som gir deg en total oversikt over selskapets økonomi. Løsningen krever ingen store investeringer og legger til rette for en funksjonalitet og ytelse som få andre systemer kan matche. Brukervennlighet står i fokus. Målet er å automatisere kjedelige rutineoppgaver, for å skape en smartere og mer effektiv hverdag.

Les mer om Visma.net Financials

Lønnssystem på nett
- enkelt og intuitivt 

Med Visma.net Payroll får du et skybasert lønnssystem for små og mellomstore bedrifter. Det er skreddersydd for dagens oppgaver knyttet til lønn og HR. Målet er å redusere administrasjonstid. Løsningen byr på det aller siste av funksjonalitet innen lønn og HR, med mobile løsninger til nytte for både ledere og ansatte. Utlegg, fravær, ferie og timeregistrering gjøres enkelt og effektivt ved bruk av mobile plattformer - mobil, pc, nettbrett.

Les mer om Visma.net Payroll

Logistikksystem i skyen
- suveren kontroll

Visma.net Logistics gir deg en ny dimensjon på logistikk-løsninger i skyen. Løsningen sørger for at du til enhver tid har sanntidsinformasjon om selskapets salg og lagerstatus. Løsningen er direkte integrert mot Visma.net Financials, og en rekke e-handelsløsninger. Med dette verktøyet kan du føle deg trygg på solid lagerstyring og suveren kontroll i din daglige drift - både når det gjelder innkjøp, salg, bestilling og levering.

Les mer om Visma.net Logistics

Sikkerhet

Datasikkerhet er viktig og noe vi tar på alvor. Løsningene innebærer blant annet to-faktorautentisering, og er forøvrig helt i tråd med både nasjonal- og internasjonal lovgivining. Både Visma og Azets jobber opp mot de krav GDPR setter og forklaringer på dette fremkommer i vårt eget Azets Trust Center og Visma Trust Center.

Integrasjoner

Løsningene vi tilbyr er direkte integrert mot hverandre, samt mot banker og det offentlige, som Altinn. Løsningene kan også integreres mot et stort antall nettbaserte tjenester som nettbutikker, da de er satt opp med en åpen API som gjør det mulig for tredjepartsleverandører å koble seg opp mot systemet. Azets hjelper deg med å sette opp nødvendige integrasjoner.

Support

Når løsningen er ferdig implementert ønsker vi fremdeles å være tilstede for våre kunder. Avtalen inneholder en support-avtale, slik at kunden til enhver tid kan kontakte oss ved spørsmål eller problemer.

Kjøpe system? Slik kommer vi i gang:

 • Kartlegging
  Det hele starter med en grundig gjennomgang av nåværende systemer og rutiner. Deretter setter vi oss felles mål og klargjør for videre prosess.
 • Oppsett og implementering
  Basert på kundens eksisterende data setter vi opp en klient med konfigurasjoner og integrasjoner etter kundens ønske. Dette testes deretter sammen med kunden, for å få en så optimal setup som mulig.
 • Opplæring og oppstart
  Vi setter av tid til kursing og trening med kunden, med mål om å gjøre kunden helt trygg på sitt nye forretningssystem.
 • Support
  Vi setter av tid til kursing og trening med kunden, med mål om å gjøre kunden helt trygg på sitt nye forretningssystem.

La oss vise deg våre løsninger 

Vi tar gjerne en titt på hva våre løsninger kan gjøre for deg og din bedrift. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat. Du kan også ringe oss på telefon 40 10 40 18

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.