High five teknologimennesker
 
 
 

IT-systemer som effektiviserer

Innenfor regnskap, lønn, HR, CRM og logistikk.

Kontakt oss for valg av forretningssystem

 

searchperson.svg

System basert på dine behov

Et system som ikke bare løser dine behov - men hjelper deg å være et steg foran dine konkurrenter

hand-tablet.svg

Forenkler din hverdag

Moderne systemer med integrasjoner som faktisk fungerer

globe-share.svg

Teknologi tilpasset din hverdag

Utnytt vår unike kombinasjon av forretningsforståelse og teknologisatsning

Programvare for effektivisering av bedriften

Azets leverer programvare, tjenester, skybaserte løsninger og kunnskap for automatisering innenfor regnskap, lønn, HR, CRM og logistikk. Du får tett oppfølging av faglig oppdaterte og løsningsorienterte medarbeidere - og en rekke spennende produkter som gjør arbeidshverdagen din mer effektiv.

Hjelp til å få den beste kombinasjonen av programvare for din bedrift. Se mulighetene:

Område

Visma.net Financials

Et skybasert regnskapssystem. Med dette økonomisystemet står du godt rustet til å automatisere og integrere alle dine oppgaver knyttet til økonomi og administrasjon.  

Les mer om regnskapssystemet
Visma.net Financials

Visma Business

Et fullverdig forretningssystem, som kombinerer kraftig funksjonalitet med skybaserte løsninger og mobilapplikasjoner. Velprøvd og velutviklet og et ledende økonomi- og logistikksystem.

Les mer om regnskapssystemet
Visma Business

Visma.net Payroll

Skybasert lønnssystem som automatisk oppdateres med tilpasninger for nye lover og regler. Alt er automatisert - uten papirer. Via apper får ledere og ansatte full oversikt. En enklere hverdag.

Les mer om lønnssystemet
Visma.net Payroll

Visma.net Logistics

Med Visma.net Logistics vil du på en effektiv måte få kontroll på varelageret. Det skybaserte systemet har full integrasjon med økonomidelen - Visma.net Financials.

Les mer om logistikksystemet
Visma.net Logistics

Visma.net Project Management

Prosjektstyringssystem som er lett å forstå og lett å bruke

Full oversikt for både prosjektdeltakere og prosjektleder.

Les mer om prosjekststyringssystemet
Visma.net Project Management

SuperOffice Online

Kundesystem for prosesser innen salg, markedsføring og kundeservice. Få bedre kontroll og ta vare på kundene.

Vi leverer markedets beste - Best i Test - SuperOffice Online. Alt du trenger av funksjonalitet og veldig enkelt å bruke.

Les mer om SuperOffice Online

Assetti

Bransjeledende programvare for eiendomsforvaltning. Azets er eksklusiv partner i Norge og har stått i front for oversettelse av programvaren og tilpasning for det norske markedet. Systemet er i dag tilpasset alle selskaper med mer enn én leietaker.

Les mer om Assetti

Quinyx

Mobile-first skybasert løsning for vaktplanlegging, tidsrapportering, kommunikasjon og statistikker, og er den markedsledende skytjenesten for vaktliste- og skiftplanlegging med timefangst. 

Les mer om Quinyx

4Human

Administrasjon av ansatte.

Digitaliser personaladministrasjonen og skap en enklere og bedre arbeidshverdag for HR, ledere og ansatte.

Les mer om 4Human

On premises software eller programvare i skyen

Porteføljen av programvare kan kombineres med on premise software og skybaserte løsninger.  Azets ser på hva som er best egnet for din bedrift.

Høy sikkerhet

Vi tar datasikkerhet på aller største alvor. Derfor innebærer løsningene fra Azets blant annet to-faktorautentisering. For øvrig er den helt i tråd med både nasjonal og internasjonal lovgivning. Både Visma og Azets jobber opp mot de kravene GDPR stiller. Forklaringer på dette fremkommer i vårt eget Azets Trust Center og Visma Trust Center.

Integrasjoner

Systemer som snakker sammen. Løsningene vi tilbyr er direkte integrert mot hverandre, samt mot banker og det offentlige, som Altinn. Løsningene kan også integreres mot et stort antall nettbaserte tjenester som nettbutikker, da de er satt opp med en åpen API. Dette gjør det mulig for tredjepartsleverandører å koble seg opp mot systemet. Azets hjelper deg med å sette opp nødvendige integrasjoner.

Supportavtale

Når løsningen er ferdig implementert ønsker vi fremdeles å være tilstede for våre kunder. Avtalen inneholder en supportavtale, slik at du til enhver tid kan kontakte oss ved spørsmål eller problemer.

Om Azets som programvareleverandør

Azets har i de siste årtier effektivisert sine leveranser gjennom optimalisering av en rekke programvarer for produksjon av regnskap og lønn.

Som forhandler har vi dermed en unik innsikt i ulike systemer og har egne utviklingsressurser og egen integrasjonsmotor som kan skreddersy en totalleveranse av systemer som snakker med hverandre.

Med 230 IT-konsulenter som jobber akkurat med dette, har vi ressursene som skal til for å levere løsninger tilpasset hver bedrifts behov.

Snakk med oss og finn din løsning 

Sammen finner vi ut av hva våre løsninger kan gjøre for deg og bedriften din. Fyll ut det enkle skjemaet under, så tar vi snarlig kontakt for en uforpliktende prat. 

Du kan også ringe oss på telefon 40 10 40 18 

Åpningstider er kl 08.00 - 16.00 hverdager mandag - fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.