High five teknologimennesker
 
 
 

Forretningssystemer som effektiviserer

Programvare innenfor regnskap, lønn, CRM og logistikk som automatiserer bedriften din.

Kontakt oss for valg av forretningssystem

 

 
 

Er du på utkikk etter nytt forretningssystem?

Azets har gjennom årtier dratt nytte av en rekke programvarer for tjenesteproduksjon av regnskap og lønn. Som forhandler har vi dermed en unik innsikt i ulike systemer.

Azets leverer programvare, tjenester, skybaserte løsninger og kunnskap for automatisering og administrasjon av virksomhetsprosesser. Kundene våre får tett oppfølging av faglig oppdaterte og løsningsorienterte medarbeidere. De får også tilgang til en rekke spennende produkter som gjør arbeidshverdagen mer effektiv.

I tillegg til å være blant de største i Vismas partnerapparat, har vi utviklet en rekke egne løsninger og programvare. Som Visma-forhandler formidler blant annet Visma.net ERP, Visma Business og Visma Lønn.

Vi hjelper deg med å sette opp den beste kombinasjonen av programvare for bedriften din.

On-premise-software

Eller tradisjonelle jordbaserte systemer. Azets setter opp, drifter og vedlikeholder et eksternmiljø (Citrix) via ASP. Du får enkelt tilgang til programvaren. Azets er ansvarlig for implementering, integrasjoner, drift, lisenser og support. Skybaserte- og andre løsninger knyttes opp mot løsningene.

 

Programvarer som ASP:

 

Tilknyttede skytjenester:

 • CoZone
  • CoZone Invoice
  • CoZone Report
  • CoZone Drive
  • CoZone Payroll & HR
 • Visma.net Expense
 • Visma.net Autopay
 • Visma.net Autoinvoice
 • Visma.net Project Management

 

 

Få hjelp til å velge riktig system

Skytjenester eller SaaS

SaaS (Software as a service) er betegnelsen på leveranse av skyløsninger som Visma.net ERP. Her foregår alt i skyen, og all lagring skjer i Vismas servere. Skyløsninger er fremtiden og Visma satser stort på sin .net -portefølje. Azets leverer lisenser, implementering, konsulenttjenester og software-support.

 

Programvare som skytjeneste:

 

Tilknyttede skytjenester:

 • Visma.net Expense
 • Visma.net Employee
 • Visma.net Time
 • Visma.net Absence
 • Visma.net Insight
 • Visma.net Autopay
 • Visma.net AutoInvoice
 • Visma.net Approval
 • Visma Project Management

 

Les mer om Azets skytjenester

CoZone - en enklere hverdag

I CoZone vil du finne våre applikasjoner for godkjenning og håndtering av fakturaer, rapportering, timeregistrering og lønnslipper. Alt samlet bak én innlogging. Kundeportalen er koblet mot Visma Business og Visma Lønn. Løsningen tilbyr en optimal kombinasjon av kraftig og kompleks programvare og fremtidsrettede, skybaserte applikasjoner. 

Fakturaflytsystemet håndterer hele bilagsflyten for inngående bilag - fra mottak, via godkjenning, til bokføring i Visma Business. Du godkjenner bilag, samtidig kan du enkelt og effektivt fakturere dine kunder. 

Vi forstår viktigheten av gode rapporter. Derfor tilbyr vi brukervennlige, effektive og lett navigerbare regnskapsrapporter på nett. I CoZone Analytics får du full oversikt med dashboard, rapportpakker og drilldown til bilag. Her kan du tilpasse rapporter etter eget ønske og se på resultat, balanse, saldobalanse, kundefordringer og leverandørgjeld. Rapportene kan også tilpasses til periode, termin og år. Sammenlign rapportene dine mot budsjett og fjorårets tall.  Våre rapporter forutsetter kun at kontoplanen er gruppert i intervaller.

Ved å ta bruk våre lønnsmoduler i CoZone, har de ansatte mulighet for time- og fraværsregistrering, lønnslipparkiv og enkel HR-funksjonalitet. Tilgang via nett og mobil.

CoZone app bilde

Høy sikkerhet

Vi tar datasikkerhet på aller største alvor. Derfor innebærer løsningene fra Azets blant annet to-faktorautentisering. For øvrig er den helt i tråd med både nasjonal og internasjonal lovgivning. Både Visma og Azets jobber opp mot de kravene GDPR stiller. Forklaringer på dette fremkommer i vårt eget Azets Trust Center og Visma Trust Center.

Integrasjoner

Systemer som snakker sammen. Løsningene vi tilbyr er direkte integrert mot hverandre, samt mot banker og det offentlige, som Altinn. Løsningene kan også integreres mot et stort antall nettbaserte tjenester som nettbutikker, da de er satt opp med en åpen API. Dette gjør det mulig for tredjepartsleverandører å koble seg opp mot systemet. Azets hjelper deg med å sette opp nødvendige integrasjoner.

Supportavtale

Når løsningen er ferdig implementert ønsker vi fremdeles å være tilstede for våre kunder. Avtalen inneholder en supportavtale, slik at du til enhver tid kan kontakte oss ved spørsmål eller problemer.

Snakk med oss og finn din løsning 

Sammen finner vi ut av hva våre løsninger kan gjøre for deg og bedriften din. Fyll ut det enkle skjemaet under, så tar vi snarlig kontakt for en uforpliktende prat. 

Du kan også ringe oss på telefon 40 10 40 18 

Åpningstider er kl 08.00 - 16.00 hverdager mandag - fredag

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. 

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.