top banner image

Gratis HR-forum

Et møtested for alle som brenner for HR

 

Mental styrke i motvind – hvordan få svart belte i stressmestring

 

Onsdag 24. mai inviterer Azets til gratis seminar i Trondheim, med stressmestring og mental styrke på menyen. 

Seks av ti nordmenn forventer mer stress på jobb de neste fem årene. Langvarig stress har en rekke negative effekter både sosialt, helsemessig og når det gjelder prestasjon på jobb. Stress er i ferd med å bli den fremste årsaken til sykefravær i Norge i dag.

Stress i seg selv er imidlertid ingen sykdom. Ved kritiske øyeblikk i livet og på jobb skaper stress energi som faktisk kan nyttiggjøres. Det er derfor ikke ønskelig å eliminere stress, men det dreier seg om å finne det optimale balansepunktet mellom frykt og muligheten for nye mestringsopplevelser. Dette befinner seg ofte på vippepunktet mellom komfortsonen og nye utfordringer, og skapes i hjernebarken før man foretar sentrale veivalg.

I dette frokostseminaret vil organisasjonspsykolog Lasse H. Johansen sette fokus på hvordan man utvikler tilstrekkelig mental styrke til å ta riktige valg ved kritiske øyeblikk – og utnytter menneskets naturlige stressrespons til å prestere bedre og utvide mulighetsrommet både privat og i yrkessammenheng. 

 

Lasse H. Johansen jobber som seniorrådgiver i Azets. Han har bakgrunn som organisasjonspsykolog og har lang erfaring med lederrådgivning innen tematikk som endringsledelse, konflikthåndtering, kommunikasjon, relasjonsledelse og ledelseutvikling, både i private og offentlige virksomheter.

 

Praktisk informasjon

Dato: onsdag 24. mai
Tid: kl. 09:00-11:00, frokost og registrering fra kl 08:30
Sted: Strindfjordveien 1, Grilstad Marina
Seminaret er gratis.

Velkommen til HR Forum!

24.05.2017 Mental styrke i motvind - hvordan få svart belte i stressmestring

Dato:: 24.mai
Tid: 09.00 - 11.00
Hvor: Trondheim
Type: Seminar