Kostnadskutt

Et seminar hvor du lærer hvordan du får kontroll over kostnadene og kutter der det trengs. 

 

En sunn drift krever at du har kontroll på kostnadene i selskapet ditt. Har du tilgjengelige midler når regningene skal betales og de uforutsette utgiftene dukker opp?

Bli med oss på frokostseminar, da vel! På menyen står alt du trenger å vite om smarte kostnadskutt. Azets presenterer oppskriften som gir deg full kontroll på kostnadene, og sparer deg for store summer og verdifull tid.

Mange norske bedrifter har perioder med høye kostnader og en betalingsevne som ikke helt strekker til. Vi vet imiderltid hva som skal til for å snu trenden. 28. november gir vi deg derfor nøklene til full kontroll og varige forbedringer i resultatet ditt.

 

 

Program

09.45 - 10.00

Registrering

10.00.-10.05

Velkommen

10.05-10.25

"Slik lykkes du med kostnadskontroll" med Elisabeth Hoven Ringstad i Azets

10.25-10.50

"Har du kontroll på alle leverandøravtaler?" med Ivar Gaute Strøm, Daglig leder i eControl

Hvor god bakgrunnsinformasjon har du rundt eventuelle problemer med leveranser fra leverandører, når du skal reforhandle avtaler? Har det hendt du har glemt å si opp en avtale som fornyer seg selv automatisk - som du egentlig ikke vil fortsette med?

Det å ha god oversikt og kontroll på kontrakter/avtaler og juridiske forpliktelser er avgjørende for å lykkes i utviklingen av deres firma.  Vi kommer til å dele noen erfaringer og tanker, om hvordan dere på en best mulig måte kan spare kostnader med bedre kontroll og oversikt på de elementene dere styrer deres virksomhet med.

10.50-11.00

Pause

11.00-11.15

"Spar tid og penger med innkjøpssamarbeid" med Jostein Hareide, Business Development Manager, Visma Innkjøpssamarbeid

Det kan være mye å spare på administrative innkjøp. Gjennom å delta i et innkjøpssamarbeid kan bedriften din få tilgang til avtaler med meget gode betingelser, som det vil være vanskelig å oppnå på egen hånd. Du kan også få analysert kostnadsbildet i din bedrift, og slik avdekke innen hvilke områder du kan oppnå de største besparelsene. Finn ut hvordan du kan dra nytte av et innkjøpssamarbeid!

11.15-11.45

"Praktisk avtalerett" med Laila T. Kristjansson, advokat i advokatfirmaet Magnus Legal

Når en avtale inngås gjøres dette ofte muntlig basert på tillit og enighet mellom partene. Dette fungerer bra inntil partene blir uenige. Gjennomtenkte skriftlige avtaler vil være et godt verktøy for å unngå uenigheter i ettertid og bidra til å unngå at tvil og usikkerhet utvikler seg til konflikter og tvistesaker. Advokat Laial Kristjansson vil se nærmere på avtalesituasjonen og ha et praktisk blikk for hva som er viktig å huske på når en inngår en avtale.

11.45-12.00

Avslutning og Q&A

12.00 og utover

Lunsj og mingling

Praktisk informasjon

Dato: 28. november 2017
Tid: 10.00-12.00 (Lunsj fra kl. 12.00)
Sted: Graffi Grill, Olav Tryggvasonsgate 24 (inngang fra Nordre gate), 7010 Trondheim

Påmelding

Seminaret er dessverre avlyst. Vi håper du vil være med oss på seminar ved en senere anledning.