Kostnadskutt

Et seminar hvor du lærer hvordan du får kontroll over kostnadene og kutter der det trengs. 

 

Eiendomsforum Tromsø

Dato::
16.nov
Tid:
11.00 - 12.30
Hvor:
Tromsø
Type:
Seminar
Informasjon:
Seminar

En sunn drift krever at du har kontroll på kostnadene i selskapet ditt. Har du tilgjengelige midler når regningene skal betales og de uforutsette utgiftene dukker opp?

Bli med oss på frokostseminar, da vel! På menyen står alt du trenger å vite om smarte kostnadskutt. Azets presenterer oppskriften som gir deg full kontroll på kostnadene, og sparer deg for store summer og verdifull tid.

Mange norske bedrifter har perioder med høye kostnader og en betalingsevne som ikke helt strekker til. Vi vet imiderltid hva som skal til for å snu trenden. 16. november gir vi deg derfor nøklene til full kontroll og varige forbedringer i resultatet ditt.

 

Program

11.00 - 11.05

Velkommen

11.05 - 11.25

"Slik lykkes du med kostnadskontroll" med Veronica Iversen

11.25 - 11.45

"Har du kontroll på alle leverandøravtaler?" med Ivar Gaute Strøm, Daglig leder i eControl

Hvor god bakgrunnsinformasjon har du rundt eventuelle problemer med leveranser fra leverandører, når du skal reforhandle avtaler? Har det hendt du har glemt å si opp en avtale som fornyer seg selv automatisk - som du egentlig ikke vil fortsette med?

Det å ha god oversikt og kontroll på kontrakter/avtaler og juridiske forpliktelser er avgjørende for å lykkes i utviklingen av deres firma.  Vi kommer til å dele noen erfaringer og tanker, om hvordan dere på en best mulig måte kan spare kostnader med bedre kontroll og oversikt på de elementene dere styrer deres virksomhet med.

11.45 - 11.55

Pause

11.55 - 12.15

"Spar tid og penger med innkjøpssamarbeid" med Jostein Hareide, Business Development Manager, Visma Innkjøpssamarbeid

Det kan være mye å spare på administrative innkjøp. Gjennom å delta i et innkjøpssamarbeid kan bedriften din få tilgang til avtaler med meget gode betingelser, som det vil være vanskelig å oppnå på egen hånd. Du kan også få analysert kostnadsbildet i din bedrift, og slik avdekke innen hvilke områder du kan oppnå de største besparelsene. Finn ut hvordan du kan dra nytte av et innkjøpssamarbeid!

12.15 - 12.30

Avslutning og Q&A

12.30 og utover

Julelunsj og mingling

 

Praktisk informasjon

Seminaret er uformelt med servering av lunsj.

Dato: 16. november 2017
Tid: 11.00–13.00 (Julelunsj fra kl. 12.30)
Sted: Sjølundvegen 1, 9016 Tromsø

Påmelding