Likviditet får din bedrift til å vokse
 
 
 

Valg av selskapsform og aksjonær-registeroppgaven

Vi ser på valg av selskapsform, samt hvordan dette påvirker aksjonærenes evne til avkastning og skatte- og regnskapsrettslige aspekter - og hvordan aksjonærregisteroppgaven danner grunnlaget for personlig innberetning av skatteplikt.

Gratis nettkurs | 26. mars kl. 14.00

 

 
Velkommen til gratis nettkurs 26. mars. 
    
Når man stifter selskap er valgene mange og det er en jungel av tjenestetilbydere som ønsker å bistå.  Mange gründere ser på valg av selskapsform som kun et krav for å tilfredstille eventuelle investorers medbestemmelses- og styringsrett.  
    
I dette nettkurset skal vi se nærmere på valgene man har ved stiftelse av selskap og valg av selskapsform, samt hvordan dette påvirker aksjonærenes evne til avkastning og skatte- og regnskapsrettslige aspekter. Avslutningsvis ser vi på hvordan aksjonærregisteroppgaven danner grunnlaget for personlig innberetning av skatteplikt.
    
Nettkurset varer i ca. 20 minutter.
    

Motta invitasjon til fremtidige nettkurs?

Passer ikke tidspunktet, men du ønsker å motta invitasjon til neste gratis nettkurs?  Meld deg gjerne på her for å motta invitasjon til fremtidige nettkurs - vi deler med glede vår kunnskap med deg!

Påmelding

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

StrategiskKostnadskontroll

Dato:: 26.mar
Tid: 14.00 - 14.30
Hvor: -
Model.NoteHeadline: Nettkurs