Kornåker
 
 
 

Slik bruker du den digitale oppfølgingsplanen

Vi gir deg en innføring i hvordan du kan bruke oppfølgingsplaner systematisk for å redusere kostnader og stå sterkere i en eventuell oppsigelsessak.

Gratis webinar | Se video

 

 

 

Mange arbeidsgivere ser på oppfølgingsplaner og dialogmøter som personalbyråkrati uten reelle effekter. Det er ikke så rart, når de færreste har fått opplæring i å holde et dialogmøte eller vet hvor avgjørende en oppfølgingsplan kan være hvis det vurderes oppsigelse av en ansatt etter lang tids fravær.

I denne halvtimen tar vi for oss hvordan den nye digitale oppfølgingsplanen fungerer og hvordan den kan brukes fra første fraværsdag for å unngå unødvendig sykefravær. Har du tenkt over at denne planen er din mulighet til å fortelle legen om ditt syn på sykmeldingen? Det kan lønne seg å sende den inn i løpet av de første dagene av fraværet - og i dette kurset skal jeg vise hvilke effekt dette vil ha.

Du har sikkert vært i dialogmøter som du ikke opplevde at dere fikk noe ut av. I kurset får du konkrete tips til hvordan du som arbeidsgiver kan sette agendaen i disse møtene.

Målgruppe

Nettkurset passer for alle ledere som har personalansvar, fra teamledere/mellomledere til toppledere.

Motta invitasjon til fremtidige nettkurs?

Passer ikke tidspunktet, men du ønsker å motta invitasjon til neste gratis nettkurs?  Meld deg gjerne på her for å motta invitasjon til fremtidige nettkurs - vi deler med glede vår kunnskap med deg!

Få tilgang til opptaket

Fyll ut skjemaet for å få tilgang til opptaket.

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Oppfølgingsplan

Dato:: 17.jan
Tid: 09.00 - 09.30
Hvor: -
Model.NoteHeadline: Nettkurs