Håndtrykk ala korona
 
 
 

Krisetid - hva har vi lært så langt?

Vi har samlet næringsliv og politi for å fortelle hvilke erfaringer de har gjort. 

Gratis webinar | 17. september

Påmelding

 

 

I en krisetid forsterkes alt - og det er nå man virkelig får sjekket om bedriften tåler tidens stand. 

Vi har samlet en rekke bedrifter som skal fortelle om deres erfaringer. Tannlegebransjen ble hardt rammet da alle ble beordret å stenge i mars - Oris Dental forteller om den kritiske perioden. Kriminaliteten sank da samfunnet stengte - og polititet gir oss innblikk i hvordan økonomisk kriminalitet har endret seg den siste tiden. Begrensning av fysisk kontakt har satt sine spor - og teknologi vil være viktig i tiden fremover. Viking Venture, Smidesang & Lyng og Azets deler alle nyttige erfaringer å ta med seg i en litt mindre intim verden. 

Bli med på erfaringsdelingen - meld deg på!

Hva er økonomisjefforum?

Økonomisjefforum er en felles arena for økonomisjefer, økonomiansvarlige og ledere, der vi møtes for faglig påfyll, erfaringsutveksling og gode diskusjoner. 

Vi har arrangert Økonomisjefforum tre ganger i året i siden 2010, og de to siste gangene har vi gjennomført dette som webinar. Vi går glipp av det sosiale, men vi oppnår andre fordeler. Dette kan du få mer innsikt i på webinaret. Velkommen!

Disse deler sine erfaringer:

 

Runar Leite

Direktør i Azets

Azets har 20.000 kunder i Norden, og gjennom våre mer enn 3.500 ansatte har vi vært svært tett på alle kundene i denne uvanlige perioden. Noen har hatt det tøft, noen har hatt oppsving, alle har hatt en annerledes situasjon. Azets selv  -og våre kunder - har sett hvordan god og brukervennlig teknologi og grundig kunnskap er robust i slike situasjoner.

 

Lars Melkvik

CEO i Oris Dental

Oris Dental er en av landets ledende tannhelsekjeder. De har en offensiv vekststrategi og dekker store deler av Norge med tannlegekontor. Dette betyr at de har mange spesialister på lønningslistene og store penger i omløp. I mars ble alle tannleger sendt hjem....

CEO i Oris Dental, Lars Melkvik, har gjort erfaringer i denne kritiske perioden som han mener er aktuelle for alle virksomheter, store eller små.

 

Grethe Møkkelgård Fossum

Politioverbetjent og Avsnittsleder for Økonomi-, miljø- og arbeidslivskriminalitet

Politiet rapporterte om at deler av kriminaliteten sank da samfunnet stengte ned i mars. De kriminelle måtte gjøre om på sine “forretningsmodeller”, og nye muligheter ble utnyttet. 

Politioverbetjent og Avsnittsleder for Økonomi-, miljø- og arbeidslivskriminalitet, Grethe Møkkelgård Fossum, gir oss innblikk i erfaringer næringslivet kan ta med seg videre.

 

Ingvild Farstad

Community Manager i Viking Venture

Viking Venture investerer i, og eier, en rekke internasjonale teknologiselskap, og har behov for tett samhandling med disse. Men de får også innsikt og inspirasjon om teknologiutnyttelse fra selskapene.

Sammen med Morten Smidesang i Smidesang & Lyng, skal hun snakke om hvordan de utnytter teknologi i en tid hvor man skal begrense at mennesker møtes fysisk.

 

Morten Smidesang

Daglig Leder i Smidesang & Lyng

Smidesang & Lyng er et kommunikasjonsbyrå som jobber med analyse, kommunikasjonsrådgivning og innholdsproduksjon. De har bistått Viking Venture med å styrke sin digitale posisjon det siste året.

Sammen med Community Manager i Viking Venture, Ingvild Farstad, skal Morten snakke om hvordan de utnytter teknologi i en tid hvor man skal begrense at mennesker møtes fysisk.

Påmelding

Arrangementet holdes digitalt den 17. september kl. 14.00-15.15 og er gratis. Passer ikke tidspunktet? Fortvil ikke, alle påmeldte får tilgang til et opptak som kan sees når som helst.

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.