Hvordan kan du øke lønnsomheten i dine prosjekter?
 
 
 

Hvordan kan du øke lønnsomheten i dine prosjekter?

Vi tar deg gjennom enkle løsninger som letter arbeidsdagen og bidrar til bedre kontroll i prosjektarbeidet.

Gratis webinar | Se video

 

Vi viser deg god metodikk i prosjektarbeid, hvordan du bør planlegge, følge opp og evaluere lønnsomheten - og hvordan du kan spare både tid og penger ved å bruke skybaserte og integrerte løsninger.

Marit Lauritzen fra Moment og Dag Henning Kleven fra Azets har begge bred kompetanse og ulike erfaringer å dele når det kommer til prosjektbasert arbeid, men de er enige om èn viktig ting - god oversikt er god økonomi. 

Det vil bli anledning for alle som hører på til å stille spørsmål underveis, det som ikke rekker å bli besvart vil ettersendes til alle som er påmeldt. 

Webinaret holdes av 

Marit Lauritzen har jobbet i Moment siden 2017 med å hjelpe kunder å finne gode løsninger, innstillinger og oversikter i systemet som bidrar til å styre prosjekter og selskap på en mer lønnsom måte.

Dag Henning Kleven er direktør for forretningsutvikling i Azets. Målet er at administrative prosesser kan gjøres på en enklere måte. Samtidig skal prosessene bli så gode at de gir mer informasjon, slik at bedre beslutninger kan fattes.

Målgruppe

Nettkurset passer for deg som jobber med prosjekter og/eller fører timer.

 

Få tilgang til opptaket

Fyll ut skjemaet for å få tilgang til opptaket.

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Azets er et internasjonalt konsern som tilbyr regnskap, lønn, rådgivning og forretningstjenester. Vi leverer en personlig tjeneste – både digitalt og lokalt.

Lønnsomheten i dine prosjekter

Dato:: 13.jun
Tid: 09.00 - 09.30
-: Nettkurs
Model.NoteHeadline: Nettkurs