Azets nettsider bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeroppevelse på våre nettsider. Besøk vår side om personvern og informasjonskapsler for mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du slår dem av.
OK

Hva er likviditet og hvordan forbedre den


I dette nettkurset får du en gjennomgang av hva likviditet er, hvorfor den er god eller dårlig og hvordan man forbedrer den.

Likviditet får din bedrift til å vokse
 
 
 
Likviditet handler om å ha penger på bok, slik at regninger kan betales ved forfall og at det er penger til å investere i selskapets vekst eller videre eksistens. Her skal vi forstå hva likviditet er, hvorfor det er et av de mest sentrale begrepene innen drift av et selskap, hvordan god eller dårlig likvididet oppstår og noen forslag til hvordan likviditet kan forbedres.  

Kort fortalt 

  • Hva likviditet er
  • Hvordan god og dårlig likviditet oppstår
  • Kartlegging av bedriftens likviditet som grunnlag for tiltak
  • Forslag til et par tiltak

Målgruppe

Nettkurset passer for deg som er daglig leder, økonomisjef eller lignende for små og store selskaper og andre som ønsker å få en innføring i kjernen av det som er å drive et selskap. 

Praktisk informasjon

Nettkurset holdes 26. september 2018 kl. 09.00-09.30 og er gratis. 

 

Påmelding

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Azets er den ledende leverandøren av teknologi og tjenester innenfor regnskap, lønn, HR, bemanning og rådgivning i Norden. Vi gjør data om til innsikt, slik at kundene våre kan ta bedre beslutninger. 

Azets. Less hassle. More value.

Likviditet

Dato::
26.sep
Tid:
09.00 - 09.30
Hvor:
-
Informasjon:
Nettkurs