Likviditet får din bedrift til å vokse
 
 
 

Taktisk vs. strategisk kostnadskontroll

Vi gir deg klarhet i hva forskjellen mellom taktisk og strategisk kostnadskontroll betyr, gir deg gode eksempler på gode strategiske kostnadstiltak. Det er mulighet for å stille spørsmål på nettkurset.

 Gratis nettkurs

 

 
Velkommen til nettkurs 14. februar. Dagens agenda fokuserer på forskjellen mellom taktisk og strategisk kostnadskontroll. Vi gir noen tips rundt hvordan du enkelt kan spare kostnader uten at dette påvirker produktet eller tjenester du leverer. Vi gir deg noen ekte eksempler på selskaper som har gjennomført strategiske kostnadsbesparelser med relativt stort hell. 
    
Vi snakker oss gjennom utfordringer man har når man endrer strategi og gjennomfører større endringer i bedriften, og pensler innom tema som endringsledelse. Nettkurset varer i ca. 15 minutter - og det er mulig å stille spørsmål underveis.
    

Dette får du ut av nettkurset:

  • Du får tips til hvordan bedriften kan spare kostnader
  • Du får eksempler på selskaper som med hell har gjennomført store strategiske endringer med sikte på kostnadsbesparelser
  • Du får en gjennomgang av hva bedriften bør fokusere på før den setter igang med større endringer som påvirker hele bedriften

Motta invitasjon til fremtidige nettkurs?

Passer ikke tidspunktet, men du ønsker å motta invitasjon til neste gratis nettkurs?  Meld deg gjerne på her for å motta invitasjon til fremtidige nettkurs - vi deler med glede vår kunnskap med deg!

Få tilgang til opptaket

Fyll ut skjema for å få tilgang til opptaket.

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

StrategiskKostnadskontroll

Dato:: 14.feb - 07.feb
Tid: 09.00 - 09.30
Hvor: -
Model.NoteHeadline: Nettkurs