Azets nettsider bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeroppevelse på våre nettsider. Besøk vår side om personvern og informasjonskapsler for mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du slår dem av.
OK

"Kampen mot mørket" med Ragnvald Soma

HR forum med Azets

14. juni | Stavanger 

 

Denne gangen inviterer Azets til HR Forum og «formiddagsdrøs» med Ragnvald Soma. Ragnvald ble født fotballspiller. Han levde ut guttedrømmen som fotballproff og spilte nær 430 kamper for Bryne, Viking, Brann, West Ham og Rapid Wien. Landskamper for Norge ble det også.

Etter at karrieren tok slutt slet han hardt med å takle at karrieren var over. Han mistet troen på seg selv − og på at livet kunne bli bra. Ragnvald Soma mistet rett og slett troen på Ragnvald Soma.

På HR Forum hos Azets møter vi en åpenhjertig, direkte og ærlig Ragnvald som forteller sin historie om hvorfor akkurat han lyktes med sin karriere. Han snakker om betydningen av gode ledere og støttespillere gjennom livet og hva som skjedde da han ikke lenger var fotballspilleren Ragnvald, men bare Ragnvald. Hvilke grep måtte til for å komme ut av mørket?

Historien til Ragnvald er også en historie om medmenneskelighet, om å se menneskene bak resultatene og om hvilke valg en har og tar når det virkelig røyner på.

Program

09:30 – 10.00: Registrering og mingling.

10.00 – 11.30: Ragnvald Soma

Praktisk informasjon

Dato: Torsdag 14. juni

Klokken: 10:00 – 11:30 (registrering fra 09:30)

Sted: Quality Hotel Pond, Koppholen 17, Forus.

Parkering: Aibel sin parkeringsplass nord for hotellet (Det er ikke lov å stå på Koppholen 19 sin parkeringsplass bak hotellet)

Påmelding

Arrangementet er avlyst.