Alt du trenger å vite om leieforhold

Eiendomsforum 16. november i Bergen

 

Eiendomsforum Bergen

Dato::
16.nov
Tid:
08.30 - 10.00
Hvor:
Bergen
Type:
Eiendomsforum
Informasjon:
EiendomsForum

Du får tips til hvordan man sikrer seg ved inngåelse av leiekontrakt og hvordan man håndterer en eventuell konflikt i leieforholdet når leietaker har økonomiske problemer. Vi ser også på ettergivelse av leie og muligheten for garantier.

Program

Frokost og registrering

Stephane Trotta, Senior Asset Manager, Aberdeen Asset Management
I Norge forvalter Aberdeen nær 70 eiendommer, eller mer enn 700 000 kvadratmeter innen både kontoreiendom, kjøpesentre, hotell, lagerbygg og produksjonsanlegg over hele landet. Trotta forteller om Aberdeens rolle i utleieforholdet og deler sine praktiske erfaringer. Han vil også se på utfordringer eiendomsbransjen står overfor og utsiktene for utleiemarkedet for næringseiendom i Bergen spesielt.

Mette Nagy Stovner, advokat, Magnus Legal
Mette vil gi praktiske råd om tilpasninger man bør gjøre i leieavtaler for ulike typer leieforhold, herunder ulike modeller for fastsettelse av husleie og vedlikeholdsplikt. Hun vil også gi praktiske tips til hvordan man kan forsøke å unngå konflikt ved avvikling av leieforhold. Mette har spesialfag i husleierett og sitter som utvalgsmedlem i Husleietvistutvalget i Sør-Trøndelag, og har lang erfaring med utleie av bolig og næringseiendom.

 

Praktisk informasjon

Seminaret er uformelt med servering av frokost. 

Dato: 16. november 2017
Tid: 08.30–10.00 (Frokost og registrering fra kl 08.00)
Sted: Snekkerbrakken på Bergenhus festning

Påmeldingsfrist: 15. november 2017

Påmelding

Azets