Azets nettsider bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeroppevelse på våre nettsider. Besøk vår side om personvern og informasjonskapsler for mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du slår dem av.
OK

Slik kan du påvirke prisen på banklånet

Bankene analyserer din bedrift og du måles opp mot andre aktører i samme bransje. Vi gjennomgår noen av de viktigste faktorene som påvirker finansieringen. Du vil også få råd til hvordan du kan forberede deg før du går inn i en prosess med en finansiell partner. I tillegg får vi besøk av to gjester med lang og variert erfaring fra eiendomsbransjen som vil dele tanker om by- og eiendomsutvikling.

Kontorbygg med store vindu
 
 
 

Eiendomsforum Bergen

Dato::
15.mar
Tid:
08.30 - 10.00
Hvor:
Bergen
Type:
Eiendomsforum
Informasjon:
EiendomsForum

Program

Hvordan påvirke prisen på banklånet? Karsten Teige, Azets Insight

  • Hvilke faktorer påvirker finansieringen og hvordan kan du best mulig forberede deg før møtet med banken? Vi ser på hva du som kunde bør tenke på, og gir et lite innblikk i hvordan bankene tenker.

Eiendomsutvikler Christine Kahrs (Paal Kahrs Eiendom AS) og Håkon Iversen (COWI) forteller om sine tanker om by- og eiendomsutvikling. Iversen er Urban Designer og markedssjef for bærekraftig byutvikling i COWI. Sammen med Kahrs startet han The Nordic Urban Assembly (NUDA). Begge har de mange spennende prosjekter og tanker de vil dele med oss.

  • Hva mener de om tverrfaglig samarbeid?
  • Hvordan kan - og hvorfor bør - ulike aktører jobbe sammen i eiendomsprosjekter?

 

Praktisk informasjon

Forumet er gratis, uformelt og med servering av frokost. Vi ønsker alle med interesse for eiendom velkommen. 

Dato: 15. mars 2018
Tid: 08.30–10.00 (Frokost og registrering fra kl 08.00)
Sted: Snekkerbrakken på Bergenhus festning

Påmelding

Ja, jeg aksepterer at Azets og Magnus Legal behandler mine opplysninger som beskrevet her og at Azets sender relevant informasjon basert på mine interesser.
Azets