Azets nettsider bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeroppevelse på våre nettsider. Besøk vår side om personvern og informasjonskapsler for mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du slår dem av.
OK

Utviklingsavtalen - hvordan tenke stort med liten risiko?

Utbyggingsavtaler mellom private parter må være forutberegnelige og ivareta begge parter. Vi ser på hva utbyggingsavtalen bør inneholde, muligheter for finansiering og hvordan man sikrer egne interesser som utbygger. Møt også arkitektene i Nordic Works og hør om Design Sprints - en prisvinnende metode for innovativ byutvikling - som nå kommer til Norge.

EiendomsForum | 31. mai | Bergen

Utsikt over Bergen
 
 
 

Eiendomsforum Bergen

Dato::
31.mai
Tid:
08.30 - 10.00
Hvor:
Bergen
Type:
Eiendomsforum
Informasjon:
EiendomsForum

Program

Torgils Bryn, partner i Magnus Legal: Utbyggingsavtalen – hvordan tenke stort med liten risiko?
Utbyggingsavtale med opsjonselement er en god modell for utbygging av større områder uten for stor økonomisk eksponering. Dersom utbygger har lav økonomisk risiko er han videre i stand til å gi grunneier større vederlag for grunneiendommen. Hva er suksessmomentene i slike avtaler?

Nordic Works, “Design Sprints i byutviklingsprosesser”
Så langt er over 120 Design Sprints gjennomført i Finland. Den prisvinnende modellen for byutvikling skal nå videreutvikles til et nordisk arkitektnettverk, med Norge som startskuddet i internasjonaliseringsprosessen. Nordic Works vil dele erfaringene fra Finland og vise hvordan kort vei fra idé til gjennomføring er en suksessfaktor for god eiendoms- og byutvikling.

 

Praktisk informasjon

Forumet er gratis, uformelt og med servering av frokost. Vi ønsker alle med interesse for eiendom velkommen. 

Dato: 31. mai 2018
Tid: 08.30–10.00 (Frokost og registrering fra kl 08.00)
Sted: Snekkerbrakken på Bergenhus festning

Påmelding

Ja, jeg aksepterer at Azets og Magnus Legal behandler mine opplysninger som beskrevet her og at Azets sender relevant informasjon basert på mine interesser.
Azets