Azets nettsider bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeroppevelse på våre nettsider. Besøk vår side om personvern og informasjonskapsler for mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du slår dem av.
OK

Hvem er morgendagens vinnere i byggebransjen?

GRATIS FROKOSTSEMINAR | 7. juni | Oslo

Byggeplass
 
 
 

Om seminaret

Bakgrunnen for frokostseminaret er en studie Sigbjørn (Azets) har gjort av bygg og anlegg (BA) industrien. Denne viser at BA industrien har en rekke utfordringer som begrenser produktiviteten i sektoren. Mye av dette er selvpåført og skyldes i hovedsak strengt fokus på pris og hurtighet i prosjekter. Det som i utgangspunktet skulle være et sunt fokus har vist seg å medføre suboptimalisering med overskridelser, lav interesse for samarbeide samt manglende vilje til F&U som konsekvens.

I de siste årene har det kommet flere digitale løsninger som synes å ha potensiale til å vesentlig effektivisere prosessene i bygging av hus. BIM prosesser har allerede flere av de største aktørene tatt i bruk, og i prosjekteringsdelen av byggeprosessene er enkelte kommet svært langt. I den utførende delen av en byggeprosess derimot synes det meste å være som tidligere. Konsekvensen av at digitale verktøy er tatt i bruk, men ikke i stor nok grad i alle deler av byggeprosessen er at de store effektivitetsgevinstene lar vente på seg.

Det er klare indikasjoner på at skal en få full effekt av ny teknologi så må en også endre samarbeidsformen mellom deltakende parter i et prosjekt, endre kulturen for samarbeid samt bygge opp ny kunnskap (digital og organisatorisk). Det er store gevinster å hente i økt effektivisering, og det selskapet som først klarer å utnytte potensialet som ligger i eksisterende teknologi vil kunne oppnå gode resultater.

Siden ny digital teknologi og prosesser (BIM) allerede er tilgjengelig representerer dette et sannsynlig systemskifte i bransjen.

Høres ut som en god plan i teorien, men hvordan gjør du det i praksis? Bli med på frokostseminar og finn ut hvordan du starter din bedrifts digitale reise!

Azets er den ledende leverandøren av teknologi og tjenester innenfor regnskap, lønn, HR, bemanning og rådgivning i Norden. Vi gjør data om til innsikt, slik at kundene våre kan ta bedre beslutninger.

Målgruppe

Ansatte innenfor bygg og anlegg som ønsker at deres bedrift skal være i førersetet.

Praktisk informasjon

Seminaret er uforpliktende og gratis, med servering av frokost.

Dato: 7. juni 2018
Tid: 08.30-10.00. Frokost og registrering fra kl. 08.00.
Sted: 17. etasje, Dronning Eufemias gate 16 i Bjørvika (Oslo).

Påmelding

Agenda

Velkommen v/ Geir Elgvin, prosjektdirektør i Moment

En introduksjon av Azets av Dag Henning Kleven

"Hva er potensialet til digitale verktøy?" av Sigbjørn Stedje, senior rådgiver i Azets

"Digitalisering av arbeidsprosesser i byggeprosjektet - best case i bruk av digitale verktøy" av Anne Beate Hovind, prosjektleder i Bjørvika Utvikling

"Hvordan kan digitale verktøy forbedre utformingen av bygg?" av Victoria Marie Evensen, leder for byutviklingskomiteen i Oslo

Q&A og avslutning ved Geir Elgvin i Moment

Ferdig kl. 10.00

Påmelding

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Vår partner

Hvem er morgendagens vinnere i byggebransjen?

Dato::
07.jun
Tid:
08.00 - 10.00
Hvor:
Oslo
Informasjon:
Seminar