High five - back to work
 
 
 

Back to work

Tema for dagen opptar oss alle og er «back to work». Kort fortalt har vi samlet en rekke eksperter som gir deg praktiske råd, tips og motivasjon for å fortsatt være relevant om 5 år.

| Seminar | 23. august 2018 | LARVIK |

påmelding

 

Velkommen til Back to Work!

"Back to work" er som tittelen sier - et seminar med fokus på å fortsatt være relevant om 5 år. Vi tar for oss store spørsmål som:

  • Hvordan håndterer menneskene som skal levere på kundeforventninger?
  • Hvordan oppnå gode resultater?
  • Hvordan håndtere omstillinger og endringer?
  • Hvordan lede gjennom endringen?
  • Og ikke minst, hvordan optimalisere seg selv?

Vi gir deg konkrete tips om hvordan man skal håndtere ledelsesprosessen og hvordan man håndterer menneskene som står i dette. Kompetansen som er samlet på dette frokostseminaret er unikt; en HR rådgiver, en lege, en idrettsstjerne, en klovn og en arbeidsinkluderingsbedrift! Derfor kan vi trygt si at du får riktig faglig påfyll - i mengder! Se detaljert beskrivelse av foredragsholdere og foredrag lenger ned på siden.

Dette kan du ikke gå glipp av - bli inspirert, bli opplyst, bli motivert med oss 23. august i Larvik. 

Målgruppe

Du som ønsker å være relevant om 5 år. 

Praktisk informasjon

Tid: 08.00-11.30.
Registreringen og frokost starter kl. 08.00. Foredragene starter presis kl. 08.30, så vær tidlig ute.
Dato: 23. august 2018
Sted: iFokus, Elveveien 36, i verdens første treningssenter for mental trening

Arrangementet er gratis og åpent for alle.
NB! Det er begrenset plasser, så her er det førstemann til mølla. 

PÅMELDING

Åshild Rakke

Senior jobbkonsulent i iFokus Arbeidsinkludering AS

(BILDE)

Utvikle og trene karrierekompetanser for å være relevant

(Fyll inn om foredraget) 

Les mer om Åshild
Åshild Rakke er senior jobbkonsulent i iFokus Arbeidsinkludering AS og har gjennom de siste årene skaffet seg solid erfaring med det og utvikle og trene karrierekompetanser.  

Marit Vistekleiven

Senior HR Advisor i Azets

(BILDE)

Lønnsom lederadferd - i nye tider

Du har kanskje hørt ledere som klager over at yngre medarbeider har andre holdninger og forventninger til arbeidsplassen enn tidligere generasjoner? Eller står du i en situasjon der det er verre å finne kvalifisert arbeidskraft og beholde dem?
Som leder kan du ikke holde på at alt skal være som før. Du må endre din lederadferd og styre virksomheten og dine medarbeider i harmoni med dagens- og fremtidens situasjon. I seminaret vil vi gi deg konkrete eksempler på ledere som har snudd sin måte å arbeide på, til bedriftens beste. Du vil få konkrete metoder for å starte små endringer som kan gi store utslag for din virksomhet.

Les mer om Marit

Marit Vistekleiven er seniorrådgiver i Azets Advisory og arbeider med HR for en rekke ulike virksomheter. Hun har over mange år arbeidet med arbeidskultur og oppfølging av ledere. Marit mener at trygge og bevisste ledere skaper gode og lønnsomme arbeidsplasser.

Andreas Bjørang & Amelia Gibson

Lege og daglig leder i E2 Helse AS & fysioterapeut og HMS rådgiver

 (BILDE av Ameila)

Hvordan kan din organisasjon bidra til å skape engasjement og utvikling på arbeidsplassen?

Alle arbeidsmiljø og arbeidstakere er forskjellige. Det er viktig at en organisasjon har kjennskap til sine medarbeidere og tilrettelegger slik at alle arbeidstakerne kan bidra til å utvikle både sitt eget arbeidsmiljø og kan oppleve faglig og personlig utvikling. På denne måten kan arbeidstakerne oppleve mestring og arbeidsglede, noe som igjen gir høyere grad av jobbengasjement og vil kunne påvirke organisasjonens produktivitet og resultater.

Les mer om Andreas og Amelia

Andreas og Amelia har spesiell interesse for å grave litt hos pasientene sine, og å finne bakenforliggende årsaker til deres utfordringer og adferd. 

Marius Sørlie og Anja Hammerseng-Edin

Fearless Mind

(BILDE)

Hvordan hver enkelt kan optimalisere seg selv for å sikre kvalitet i arbeidshverdagen? 

Hvordan ser arbeidshverdagen din ut om du er Fearless? Vi viser deg strategien for hvordan du kan komme dit. Du vil lære deg hvordan mental trening kan gi fokuserte medarbeidere, lavere sykefravær, bevissthet rundt egen rolle i felleskapet og bedre resultater.

Les mer om Anja og Marius

Anja Hammerseng-Edin: Lagleder og idéskaper. Startet Fearless i 2008. Bakgrunn: Håndballspiller, lærerutdannet og NLP practitioner.
Marius Sørlie: Mental trener med bakgrunn innen idrettspsykologi og positiv psykologi. Svært ærlig og personlig foredragsholder.

Påmelding

Ja, jeg aksepterer at Azets, e2, Fearless Mind og iFokus behandler mine opplysninger som beskrevet her og at Azets sender relevant informasjon basert på mine interesser.

Et samarbeid mellom

Back to work

Dato:: 24.aug
Tid: 08.30 - 11.30
Hvor: Larvik
Model.NoteHeadline: Seminar