Azets nettsider bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeroppevelse på våre nettsider. Besøk vår side om personvern og informasjonskapsler for mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du slår dem av.
OK

Azets Meets

3 dager. 3 byer. 19 foredrag. 500 beslutningstakere. Den aller første utgaven av teknologi- og trendkonferansen Azets Meets ble en suksess.

Azets Meets er en rykende fersk konferanse om teknologi og trender i regi av Azets. Konferansen finner sted i tre av Norges største byer: Oslo, Bergen og Trondheim. Målet er å skape en arena der beslutningstakere, ledere og mellomledere får innsikt i hvordan den teknologiske utviklingen påvirker deres bedrift og deres arbeidshverdag – både nå og i fremtiden.

Stikkord som teknologiske trender, robotisering, kunstig intelligens og automatisering preget årets agenda. Vi lærte at digitaliseringen skjer raskt og at man ofte ikke aner hvilke andre bransjer som blir påvirket. En leder i dag er derfor nødt til å ha en plan for det digitale skiftet.

Meld din interesse til Azets Meets 2018

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Azets Meets Bergen

Dato::
31.mai
Tid:
09.00 - 13.00
Hvor:
Bergen
Type:
Konferanse

Azets Meets Trondheim

Dato::
08.jun
Tid:
09.00 - 13.00
Hvor:
Trondheim
Type:
Konferanse

Azets Meets Oslo

Dato::
01.jun
Tid:
09.00 - 13.00
Hvor:
Oslo
Type:
Konferanse

Konferansen for deg som er beslutningstaker

Azets Meets er skreddersydd for deg som er beslutningstaker, leder eller mellomleder i en norsk virksomhet. Konferansen er tilrettelagt for at du skal få best mulig utbytte – både faglig og sosialt. Derfor setter vi av rikelig med tid til mingling. Diskuter utfordringer med likesinnede og utvid nettverket ditt.

Du får innsikt i hvordan den teknologiske utviklingen påvirker bedriften din og egen arbeidshverdag – både nå og i fremtiden. Viktige stikkord er digitalisering, robotisering, automatisering og kunstig intelligens.

Med Azets Meets har vi forsøkt å skape en arena der det eneste målet er at du som deltaker får størst mulig utbytte. Forvent konkrete tips og råd, ord til ettertanke og refleksjon og mingling i et nettverk av likesinnede.  

Om Azets

Azets er den ledende leverandøren av tjenester innenfor regnskap, lønn, HR, bemanning og rådgivning i Norden. Våre 2.500 ansatte betjener flere enn 20.000 kunder innenfor et bredt spekter av bransjer. I Azets leverer vi tjenester og løsninger som effektivt løser virksomhetskritiske oppgaver, slik at kundene våre kan jobbe raskere, bli mer fleksible og fokusere på kjernevirksomheten. Kort fortalt – vi hjelper kundene til å ta enda bedre og mer lønnsomme beslutninger.

Azets Meets konferanse