Azets nettsider bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeroppevelse på våre nettsider. Besøk vår side om personvern og informasjonskapsler for mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du slår dem av.
OK

Azets Meets

Azets Meets handlet i 2018 om hva digitalisering betyr i praksis for norske bedrifter – og hvilke grep du burde ta for å komme styrket ut av den. 187 mennesker deltok og tilbakemeldingene var fantastiske! Neste år går vi enda større ut og skal streame konferansen slik at hele Norge får glede av den!

| Årlig konferanse | Mai 2019 | Gratis

 
 
 

Hva er Azets Meets? 

Med Azets Meets har vi forsøkt å skape en arena der det eneste målet er at du som deltaker får størst mulig utbytte – både faglig og sosialt. Forvent konkrete tips og råd, ord til ettertanke og refleksjon. Diskuter utfordringer med likesinnede og utvid nettverket ditt.

I 2018 hadde vi sterkt fokus på hvordan man i praksis starter en digitaliseringsprosess og hvordan bedrifter skal komme sterkere ut av den.

Målet er å skape en arena der beslutningstakere, ledere og mellomledere får innsikt i temaer som påvirker deres bedrift og deres arbeidshverdag – både nå og i fremtiden.

Bli inspirert. Bli opplyst. Bli motivert. 

Bli med oss på Azets Meets!

Azets er den ledende leverandøren av teknologi og tjenester innenfor regnskap, lønn, HR, bemanning og rådgivning i Norden. Vi gjør data om til innsikt, slik at kundene våre kan ta bedre beslutninger. 

Azets. Less hassle. More value.

Meld din interesse

Synes du dette så spennende ut og ønsker at vi sender deg en invitasjon når tema er klart? Fyll ut dette skjemaet. Huk gjerne av for samtykke om du ønsker at vi også skal sende deg invitasjoner til andre events vi har i ditt nærområde eller våre gratis månedlige nettkurs.

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Azets Meets

Dato::
08.mai
Tid:
09.00 - 13.00
Hvor:
Bergen
Informasjon:
Konferanse

Dette synes deltagerne i 2018 om Azets Meets

100 % av deltagere vil anbefale arrangementet til sine venner/kollegaer.

"Konferansen overgikk mine forventninger. Profesjonelt fra start til slutt. Sammensetning av foredragsholdere var perfekt. Fikk så mye informasjon at problemet er å sortere det riktig(heldigvis får vi presentasjonene til sendt). Fikk utrolig mye god input til hva en bør tenke igjennom og hva som bør tas inn i strategi for fremtiden. Kunne ikke vært mer fornøyd. Lokasjonen var også veldig bra. Skulle ønske vi hadde meldt på flere fra organisasjonen vår."

"Temaet var veldig relevant, og foredragene komplementerte hverandre på en veldig god måte. Foredragsholderne var enten gode eller veldig gode."