Azets nettsider bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeroppevelse på våre nettsider. Besøk vår side om personvern og informasjonskapsler for mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du slår dem av.
OK

Azets Meets: Seks digitale supergrep

Digitaliseringen skyller over norske bedrifter som en illsint flodbølge i rasende fart. Men hva betyr digitalisering i praksis for norske bedrifter – og hvilke grep bør du ta for å komme styrket ut av den?

På årets konferanse har vi samlet en rekke eksperter som forteller hva som kreves av deg og hvordan du starter. De gir deg rett og slett seks digitale supergrep. Dette kan du ikke gå glipp av!

| Konferanse | 8. mai 2018 | BERGEN |

 
 
 

Velkommen til Azets Meets!

Vi åpner ballet med å se nærmere på en av hovedårsaken til at bedrifter må digitalisere – nemlig kundenes nye forventninger. Eirik Norman Hansen er ekspert på digitalisering og forteller hvorfor vi må bli besatt av gode kundeopplevelser.

Vi trekker deretter pusten og gjør et dypdykk inn i en ny verden hvor sjefen er en app og de ansatte er roboter. Anne-Cecilie Kaltenborn gir oss innsikt i hvordan vi kan ivareta både bedriftens behov og det menneskelige aspektet.

Azets’ organisasjonspsykolog Lasse Johansen tar for seg hva som kreves av deg som leder for å overleve i den digitale verden. Han mener at ledere som ikke hiver seg på bølgen vil bli erstattet av de som gjør det.

Et viktig mål med Azets Meets er å gi deg bøttevis med inspirasjon og ny motivasjon. Nettopp derfor har vi invitert selveste Mesternes Mester-vinner, motivator og digitaliseringsekspert Marco Elsafadi. Hans mål? At du skal tørre å ta det neste skrittet!

Anette Mellbye avslutter en begivenhetsrik dag med å fortelle oss hva som skiller digitalisering fra transformasjon, og hvorfor alle bedrifter og bransjer må transformere så fort som overhodet mulig.

Bli inspirert. Bli opplyst. Bli motivert. Bli med på den digitale transformasjonen – og få de beste rådene til hvordan du lykkes.

Bli med oss på Azets Meets!

Azets er den ledende leverandøren av teknologi og tjenester innenfor regnskap, lønn, HR, bemanning og rådgivning i Norden. Vi gjør data om til innsikt, slik at kundene våre kan ta bedre beslutninger. 

Målgruppe

Bedriftsledere, økonomisjefer, IT-sjefer, HR-ledere og mellomledere.

Praktisk informasjon

Tid: 09.00 - 12.40. Hotellets gode lunsjbuffet serveres fra kl. 12.40.
Dato: 8. mai 2018
Sted: Scandic Hotel Ørnen i BERGEN

Arrangementet er gratis og åpent for alle.
NB! Det er begrenset plasser, så her er det førstemann til mølla.

Detaljert agenda finner du her.

PÅMELDING

Eirik Norman Hansen

CEO itch Norway, ekspert på digitalisering

(Foto: Sven-Erik Knoff)

Bra er ikke godt nok, vi må bli besatt av kundeopplevelse

Kunden er i dag i førersetet og bestemmer i grunnen det meste. Deres forventinger kan føles både urimelige og urettferdige, men som kunder så sammenligner vi det meste med den beste opplevelsen vi har hatt tidligere - uavhengig av hvem vi har hatt den hos. Undersøkelser viser at det er slaget om den beste kundeopplevelsen som er viktig, og her skal du få en inspirerende dose med hvorfor, hva og hvordan.

Les mer om Eirik
Han er CEO i itch design i Norge og har lang erfaring som rådgiver innen forretningsutvikling, digital strategi, kommunikasjon og sosiale medier, der han selv er en meget aktiv deltaker. Han brenner spesielt for den makten brukerne har fått og hva dette betyr for måten vi driver forretning på. Han brenner for den digitale verden og alt det spennende som skjer og hvilken effekt det har på oss mennesker, samfunnet og næringslivet.

Anette Mellbye

Digital Transformation | Innovation | Growth

Digital transformasjon - et spørsmål om overlevelse

Anette Mellbye skal snakke om hva som skiller digitalisering fra transformasjon, hvorfor det er ikke er tilstrekkelig å digitalisere, hvorfor alle bransjer og bedrifter må transformere  - nå og hvordan man bør rigge seg for å lykkes.

Les mer om Anette

Anette Mellbye har jobbet i en rekke teknologi- og utviklingsrelaterte stillinger i Schibsted-konsernet. De siste årene har hun bygget opp og ledet Aftenposten Mobil AS. I fire år hadde hun ansvar for den plattformen som transformerer mest – mobilen, i den bransjen som – til nå – er blitt disruptert hardest, nemlig mediebransjen. Hun var initiativtager til Aftenpostens konferanserekke «Teknologi og Fremtiden arbeidsmarked», og deltar aktivt i debatten om hvordan Norge og norsk næringsliv må omstille seg. Mellbye inngikk også i et globalt Schibsted-team som hadde som oppdrag å fasilitere transformasjon av Schibsted fra et tradisjonelt hierarkisk og desentralisert konsern tilstede i 31 land, til en global matrise-organisasjon; der produkt og teknologi går på tvers. Denne transformasjonen var ikke minst et svar på konkurransen Schibsted møter fra aktører som Facebook og Google. Mellbye er nå rådgiver innen strategi/transformasjon og jobber med etablerte og nye selskaper innen bank, forsikring, transport, olje&gass, energi og eiendom. Hun er styremedlem i XXL, NTB og Ullevaal Stadion Group og inngår i flere tenketanker.

Anne-Cecilie Kaltenborn

Adm.dir. i NHO Service og Handel

Nye roller i arbeidslivet - Når sjefen er en app, og den ansatte en robot

Digitalisering, automatisering, smarttelefonen som markedsplass, nye kommunikasjonskanaler og kontrollsystemer endrer også arbeidslivet for mange. Hva gjør utviklingen med relasjonen mellom arbeidsgiver og arbeidstaker? Hvordan ivaretar vi både bedrifters behov og det menneskelige aspekt?

Les mer om Anne-Cecilie
Anne-Cecilie er direktør i NHO. NHO Service og Handel er blant de største landsforeningene i NHO, og organiserer over 6000 virksomheter over hele landet innen et bredt spekter av bransjer i handels- og tjenesteytende sektor. 

Vidar Bekken

CIO i Azets

Azets' digitale reise

Vår utvikling frem til der vi er i dag og hva vi kan forvente i årene som kommer. Hvordan vi skal bruke digitaliseringen for å overleve og hva er de viktigste teknologidriverne de neste årene.

Les mer om Vidar
Vidar Bekken er CIO i Azets. Hans hovedfokus er på å sammenstille business og teknologi. Han har erfaring fra strategi, endringsledelse, IT, software utvikling, og kundeservice. 

Lasse Horndal Johansen

Organisasjonspsykolog

Kunstig intelligens - ekte ledelse

Kunstig intelligens vil være en av de ledende teknologitrendene som vil markere spydspissen i den såkalte 4. industrielle revolusjon. Men hva er egentlig kunstig intelligens og hvordan vil dette påvirke ledelse, HR og organisasjoner i nær fremtid? 

Les mer om Lasse

Lasse jobber til daglig som rådgiver i Azets. Han er organisasjonspsykolog og har erfaring både med lederutvikling og som foredragsholder.

Marco Elsafadi

Relasjonshøvding og Mesternes Mester

(Foto: Silje Katrine Robinson)

"Hadde endring vært gøy, ville alle gjort det oftere"

Motivasjon kommer til dels innenfra, og er nødvendig for å få deg i gang. Motivasjon skaper engasjement og handlekraft. Det begynner med bevisstgjøring, og er avhengig av vilje for å bli omsatt til handling.

Les mer om Marco
Marco Elsafadi er i tillegg til å være foredragsholder en skikkelig ildsjel og toppidrettsutøver. Marco holder foredrag for næringslivet, det offentlige apparatet og i skolen, og snakker om motivasjon, ledelse, arbeidskultur, teambuilding, å håndtere motgang, mobbing og relasjonenes kraft.

Påmelding

Påmelding er bindende. Du kan fritt overføre plassen til en kollega. Det påløper en no-show avgift på 650 kr om du ikke møter opp på arrangementet.

Ja, jeg aksepterer at Azets behandler mine opplysninger som beskrevet her og at Azets sender relevant informasjon basert på mine interesser.

Våre partnere

Azets Meets

Dato::
08.mai
Tid:
09.00 - 13.00
Hvor:
Bergen
Informasjon:
Konferanse