Azets nettsider bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeroppevelse på våre nettsider. Besøk vår side om personvern og informasjonskapsler for mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du slår dem av.
OK

3 enkle grep for å øke produktiviteten

GRATIS FROKOSTSEMINAR | 7. juni | Bryne

På dette frokostseminaret ser vi på digitale løsninger for produksjonsbedrifter som gir økt lønnsomhet, økt produksjon og mindre papirarbeid. Dette kan du ikke gå glipp av! 

Digitalisering med Azets
 
 
 

Om seminaret

Alle vet at man kan øke lønnsomheten i en bedrift om man fokuserer på det som gir inntekter. Men vet du hvordan du kan frigjøre tid til å fokusere på disse aktivitene? Vi har satt sammen et team av eksperter som forteller deg som produksjonsbedrift hvordan du via nye digitale løsninger kan få mer kontroll, og mer tid til både produksjon og kundebehandling. Styr både lokaler og maskiner via et smart digitalt system for å redusere driftskostnader og nedetid. 

Høres ut som en god plan i teorien, men hvordan gjør du det i praksis? Bli med på frokostseminar og finn ut hvordan du starter din bedrifts digitale reise!

Påmelding

Azets er den ledende leverandøren av teknologi og tjenester innenfor regnskap, lønn, HR, bemanning og rådgivning i Norden. Vi gjør data om til innsikt, slik at kundene våre kan ta bedre beslutninger.

Målgruppe

Daglig leder, IT-ansvarlig og produksjonssjef i produksjonsbedrifter.

Praktisk informasjon

Seminaret er uforpliktende og gratis, med servering av frokost.

Dato: 7. juni 2018
Tid: 08.00-10.00
Sted: Høghuset på Bryne - 18. etasje. Hetlandsgata 9. 

Agenda

De første stegene mot en sanntidsfabrikk, ved Stig Olsen, Smart Plants

Hvordan jærens største industribedrift økte produksjonen med 7% og hvordan du kan komme i gang å ta de første stegene for å kunne oppnå det samme. Hvilke steg bør du ta for å få innsikt i produksjonen og maskinparken i sanntid, -også mens du er på farten. Og sist men ikke minst, hvordan du kan bruke denne innsikten til å øke produksjonen.

Skybasert totalkontroll, ved Per Sigurd Hildal, PSIT Software

Digitale løsninger gir bedre oversikt, bedre kapasitetsutnyttelse, sporbarhet og god dokumentasjon i produksjonsprosessen. Funksjoner for kalkulasjon, logistikk, produksjonsplanlegging og prosjektstyring bidrar til å overholde leveringstider samt utnytte produksjonsapparatet bedre. Mulighetene for effektiv lønnsomhetskontroll har aldri vært større.

Kostnadsstyring i praksis, ved Øyvind Bjørkhaug, Maskinering & sveiseservice AS

Erfaringer fra innføringen av ProdSys ERP system i bedriften.

Digitalt regnskap: store konsekvenser for økonomiavdelingen, ved Gry Gundersen, Azets Insight AS

Økonomiavdelingen og regnskap vil ikke bli borte, men vil bli heldigitalisert. Dette gir store muligheter til å bruke kompetanse og arbeidskraft på andre områder enn alt som er repetitivt. Punsjing av bilag forsvinner, men behovet for kompetanse på system og økonomistyring øker.

Påmelding

Ja, jeg aksepterer at Azets behandler mine opplysninger som beskrevet her og at Azets sender relevant informasjon basert på mine interesser.

Våre partnere

4 enkle grep for å øke produktiviteten

Dato::
07.jun
Tid:
08.00 - 10.00
Hvor:
Bryne
Informasjon:
Seminar