Azets nettsider bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeroppevelse på våre nettsider. Besøk vår side om personvern og informasjonskapsler for mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du slår dem av.
OK

Regnskapsfører og økonomistyring i Son

Byrået i Son ble i januar 2018 del av Azets. Vi har regnskapsførere og lønnskonsulenter med styrket kompetanse innen skatt og utenlandske foretak som etablerer seg i Norge. 

Hjelp til regnskap og økonomi? Ta kontakt

 
 
 

Oversikt og kontroll for våre kunder 

Hos oss får du et godt tilbud av tjenester innen regnskapføring, lønnsadministrasjon, økonomistyring og bedriftsrådgivning. Våre medarbeidere har solid kompetanse og lang erfaring innen regnskap og økonomi. Kompetansen vår er bred innen regnskap og skatt. Vi har også spesialister på bistand til utenlandske foretak som etablerer seg i Norge. Gjennom Azets har du tilgang på regnskapsførere og lønnskonsulenter over hele landet.

Tjenestene som gir deg kontroll på tallene

 

Våre regnskapsførere og lønnskonsulenter sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som en ekspert  på økonomiske tall, lønn & HR er vi en sparringspartner for våre kunder. Våre rådgivere og regnskapsførere i Son kombinerer sine erfaringer med dine regnskapsdata for å gi de gode rådene i din hverdag. Din økonomiske partner i bedrifters ulike faser, fra oppstart, gjennom vekst og modning.

 

 

 

  • Regnskapsføring
  • Fakturering
  • Rapportering
  • Lønnsadministrasjon
  • Firmaregistrering
  • Rådgivning
  • Regnskapsanalyse
  • Administrasjon for utenlandske selskaper

Regnskap

Regnskap

Våre regnskapsførere i Son har solid kompetanse og er oppdatert på lover og regler slik at regnskapet blir ført effektivt og riktig. Vi kjenner markedet og er en god sparringspartner for din bedrift.
 

Lønnstjenester

Lønn

Det er mange lover og regler å holde styr på ved lønn til ansatte. Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen, reiseregninger og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, slik at riktig lønn er på plass til riktig tid. 

Rådgivning

Rådgivning

Enten det gjelder økonomisk analyse og styring av tall, skatt, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen i Son du trenger for å få oversikt og hjelp. 

Utenlandske selskaper i Norge

Vi har spesialisert oss på bistand til utenlandske bedrifter med virksomhet i Norge og har hjulpet flere hundre bedrifter fra hele verden med utfordringer knyttet til etablering og drift av næringsvirksomhet gjennom mer enn 25 år.

Vi er din støttespiller på det norske markedet og har innarbeidet gode og kostnadseffektive løsninger for alle administrative rutiner.

 

Enkelt samarbeid gjennom nettbaserte tjenester

Det har aldri før vært enklere å samarbeide med din regnskapsfører. Kundeportalen Azets Work er designet for å forenkle og forbedre din økonomiske hverdag. Gjennom Azets Work har vi tilrettelagt for en smidig og automatisert regnskapsprosess. Nettportalen gjør samarbeidet med våre regnskapsførere  enkelt. I Azets Work kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

Lær mer og test ut Azets Work her

Kundeportal Azets Work på datamaskin

Regnskapskontor Alta

Om regnskapskontoret i Son

Vi er nå 13 ansatte, hvorav 6 er autoriserte regnskapsførere. Våre dyktige konsulenter har bred regnskaps- og skattefaglig kompetanse, og vi er også spesialisert på bistand til utenlandske foretak fra hele verden som er engasjert i kort- eller langsiktig virksomhet i Norge. Kundemassen teller nå omlag 300 bedrifter, hvorav halvparten er utenlandske foretak.

Son er en liten perle ved Oslofjorden en drøy halvtime fra Oslo. Stedet var et handelssentrum i Hollendertiden, og er i dag kjent for et rikt kulturliv og en sjarmerende småbåthavn. Med beliggenhet i Vestby, en foregangskommune for næringsutvikling, har Son det beste utgangspunkt for både næring og fritid. Kom gjerne på besøk i våre triveligte lokaler i Clou-bygget.

Kontaktinformasjon

Telefon: +47 64 98 30 00

Brevikbråteveien 9
1555 Son

Kontakt oss

Interesse
Ja, jeg aksepterer at Azets behandler mine opplysninger som beskrevet her og at Azets sender relevant informasjon basert på mine interesser.

For tilbud og mer informasjon innen regnskap og lønn

Ring 40 10 40 18

Åpningstider
08:00 - 19:00 mandag-torsdag
08:00 - 16:00 fredag 

eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

 

Kontakt oss
Kurs og seminarer på nett og lokalt

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget her

Regnskapsførere over hele landet

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap i Asker og omegn, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.

Vi er en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø med hele 50 regnskapskontor over hele landet. På samtlige regnskapskontor har vi autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.