Regnskapsfører i Son

Våre regnskapsførere og lønnskonsulenter med styrket kompetanse innen skatt og utenlandske foretak som etablerer seg i Norge,flytter i desember sammen med vårt regnskapskontor i Moss.

Flyttedato er 20. desember.

 

 

Oversikt og kontroll for våre kunder 

Hos oss får du et godt tilbud av tjenester innen regnskapsføring, lønnsadministrasjon, økonomistyring og bedriftsrådgivning. Våre medarbeidere har solid kompetanse og lang erfaring innen regnskap og økonomi. Kompetansen vår er bred innen regnskap og skatt. Vi har også spesialister på bistand til utenlandske foretak som etablerer seg i Norge. Gjennom Azets har du tilgang på regnskapsførere og lønnskonsulenter over hele landet.

Kontaktinformasjon

Telefon: +47 64 98 30 00

Brevikbråteveien 9
1555 Son

Beliggenhet Azets Son

Tjenestene som gir deg kontroll på tallene

 

Våre regnskapsførere og lønnskonsulenter sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som en ekspert  på økonomiske tall, lønn & HR er vi en sparringspartner for våre kunder. Våre rådgivere og regnskapsførere i Son kombinerer sine erfaringer med dine regnskapsdata for å gi de gode rådene i din hverdag. Din økonomiske partner i bedrifters ulike faser, fra oppstart, gjennom vekst og modning.

 

 

 

 • Regnskapsføring
 • Fakturering
 • Rapportering
 • Lønnsadministrasjon
 • Firmaregistrering
 • Rådgivning
 • Regnskapsanalyse
 • Administrasjon for utenlandske selskaper

Regnskap

Regnskap

Våre regnskapsførere i Son har solid kompetanse og er oppdatert på lover og regler slik at regnskapet blir ført effektivt og riktig. Vi kjenner markedet og er en god sparringspartner for din bedrift.
 

Lønnstjenester

Lønn

Det er mange lover og regler å holde styr på ved lønn til ansatte. Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen, reiseregninger og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, slik at riktig lønn er på plass til riktig tid. 

Rådgivning

Rådgivning

Enten det gjelder økonomisk analyse og styring av tall, skatt, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen i Son du trenger for å få oversikt og hjelp. 

Utenlandske selskaper i Norge

Vi har spesialisert oss på bistand til utenlandske bedrifter med virksomhet i Norge og har hjulpet flere hundre bedrifter fra hele verden med utfordringer knyttet til etablering og drift av næringsvirksomhet gjennom mer enn 25 år.

Vi er din støttespiller på det norske markedet og har innarbeidet gode og kostnadseffektive løsninger for alle administrative rutiner.

 

Godkjenning av regnskapsbilag og lønnstransaksjoner gjennom kundeportal

Gjennom vår kundeportal, CoZone, har vi tilrettelagt for smidige og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

 • Data samlet ett sted
 • Oversiktlige rapporter
 • Sikker deling av filer

Lær mer og test ut CoZone her

CoZone oversikt funksjonalitet

Regnskapskontor Alta

Om regnskapskontoret i Son

Vi er nå 13 ansatte, hvorav 6 er autoriserte regnskapsførere. Våre dyktige konsulenter har bred regnskaps- og skattefaglig kompetanse, og vi er også spesialisert på bistand til utenlandske foretak fra hele verden som er engasjert i kort- eller langsiktig virksomhet i Norge. Kundemassen teller nå omlag 300 bedrifter, hvorav halvparten er utenlandske foretak.

Son er en liten perle ved Oslofjorden en drøy halvtime fra Oslo. Stedet var et handelssentrum i Hollendertiden, og er i dag kjent for et rikt kulturliv og en sjarmerende småbåthavn. Med beliggenhet i Vestby, en foregangskommune for næringsutvikling, har Son det beste utgangspunkt for både næring og fritid. Kom gjerne på besøk i våre trivelige lokaler i Clou-bygget.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ring oss på 40 10 40 18  eller send inn skjemaet.  

Åpningstider:
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. 

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget her

Kurs og seminarer på nett og lokalt

Regnskapsførere over hele landet

Et stort fagmiljø, ekstra kompetanse på utenlandske selskaper i kombinasjon med lokal kunnskap i Son og distriktet Follo, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.

Vi er en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø med hele 50 regnskapskontor over hele landet. På samtlige regnskapskontor har vi autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.